Hoppa till innehåll
 
Högsta bud: 
2 250 000 kr
Utgångspris: 1 995 000 kr
Sammanfattning
Högsta bud: 
2 250 000 kr
Utgångspris: 1 995 000 kr

Diligensvägen 38, Nacka

Fräsch 2,5 rok i populära Jarlaberg, högt och fritt läge!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: ca 63 kvm
  • Lägenhetsnummer: 82
  • Månadsavgift: 4 374 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4
  • Hiss: Ja

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum, möjlighet till 2 sovrum
Boarea: ca 63 kvm
Lägenhetsnummer: 82
Utgångspris: 1 995 000 kr
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Som köpare rekommenderar vi att göra en uppmätning om man inte förlitar sig på att bostadsrättsföreningens information stämmer.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,46961%
Andel av månadsavgift: 0,47939%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 445 kr

Om föreningen

Brf Nyckeln registrerades år 1984 och består av 170 lägenheter i både flerfamiljshus och radhus fördelade på två gårdar; gård 5 på Diligensvägen 38-72 och gård 6 på Diligensvägen 2-34.

Kabel-TV och Bredband:
Kabel-TV via Comhem (basutbudet ingår i månadsavgiften). Bredband via Comhem. Bredbandet ingår i årsavgiften (100/10 mbit)

Parkering:
Det finns ett antal garagehus som Samfälligheten äger och hyr ut till föreningarna i Jarlaberg enligt följande cirkapriser:

Priserna varierar och tillhandahålls av Cemi:
Parkeringsplats utomhus: 288 kr/mån
Parkeringsplats utomhus med el: 357 kr/mån
Parkeringsplats under tak: 382 kr/mån
Parkeringsplats under tak med el: 557 kr/mån
Burplats under tak: 625 kr/mån
MC-platser: 88 kr/mån

Kö till parkeringsplatserna förekommer men det bör inte ta mer än några veckor att få plats.
För att ansöka om garageplats, kontakta:
Cemi på telefon 0774-400 990 vardagar mellan kl. 07.00 - 16.00

Ekonomi:
Överlåtelseavgift, 2,5 % av gällande basbelopp debiteras. Pantsättningsavgift, 1 % av gällande basbeloppdebiteras pantsättaren per pant. Sedan juli 2013 ingår en tilläggsförsäkring för bostadsrättshavare för samtliga medlemmar i föreningen. Föreningen sänkte månadsavgifterna i januari 2016 med 3 %

Gemensamhetsutrymmen:
Föreningen har utöver cykelrum gemensamhetsutrymmen i två separata gårdshus, i dessa hus finns bastu, festlokal och tvättstuga. Bastu och festlokal bokas med samma bokningssystem som för tvättstuga. Festlokalen rymmer upp till 40 personer och kan hyras av medlemmar, lokalen är utrustad med bord, stolar, köksutrustning och kök.
Föreningen har även en övernattningslägenhet som kan hyras av medlemmar, det finns fyra bäddar och lägenheterna är utrustade med liten köksvrå samt toalett.

Renoveringar:
Stamspolning genomförde under 2010 Trapphusen renoverade 2010 Tvättstugorna är nyrenoverade. Radhus och generationshus på gård 5 och 6 har målats om samt fått träräcken utbytta. Aptus låssystem har installerats i samtliga portar. Obligatoriskt legionellaprov har genomförts. Legionella har inte påvisats. Hissarna är och lekplatserna är besiktigade och godkända.

Kommunikationer/Område:
Jarlaberg är stadsdelen i Nacka som erbjuder dig som invånare närheten till allt - endast 10 minuter med bussen till Slussen, gångavstånd till bland annat Nyckelviken, MAXI ICA Stormarknad, Nacka forum och Nacka Strand. I området finns grundskolan (F-3) samt flera förskolor för de små och de lite större barnen. Ändå är det ett lugnt område där invånarna är skyddade från storstans buller.

Övrigt:
Brf Nyckeln är en av de sju föreningarna som samverkar i Jarlaberg. De övriga föreningarna är Tullen och Fjädern (på Diligensvägen), samt Illern, Minken, Mården och Uttern på norra sidan av Jarlaberg.
De sju föreningarna bildar tillsammans Jarlabergs samfällighet som ansvarar för bl. a. samfälld mark, garagen och sopsuganläggningen.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Nyckeln i Nacka
Föreningsform: Bostadsrätt
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Nacka

Visa all fakta

Övrigt

Information
Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Observera att lägenhet är registrerad som en 2 rok men disponeras idag som 3 rok.

Ekonomi

Utgångspris

1 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 112 kr

Månadsavgift

4 374 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Diligensvägen 38, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 4374 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens krav på minsta amortering går dock ej att simulera bort. Här kan du läsa mer om hur amorteringskraven fungerar.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Christopher Storm

Fastighetsmäklare
Till toppen