Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
3 475 000 kr
Månadsavgift: 3 632 kr/mån
Anmäl till visning
Onsdag
 20/9
18:30-19:00
Söndag
 24/9
14:00-14:30
Christopher Storm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Christopher Storm
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Utgångspris: 
3 475 000 kr
Månadsavgift: 3 632 kr/mån
Anmäl till visning
Onsdag
 20/9
18:30-19:00
Söndag
 24/9
14:00-14:30
Christopher Storm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Christopher Storm
Fastighetsmäklare

Blomstervägen 34, Nacka

Ljus och välplanerad trerummare med balkong i underbart och fritt söderläge i populära Nacka Kyrkby!

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 80 kvm
 • Byggnadsår: 1976
 • Månadsavgift: 3 632 kr
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 80 kvm
 • Utgångspris: 3 475 000 kr
 • Byggnadsår: 1976
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Allmänt

 • Län: Stockholm
 • Kommun: Nacka
 • Område: Sicklaön

Andel i föreningen

 • Andel i föreningen: 0,88400%
 • Andel av månadsavgift: 0,88400%
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
 • Pantsättningsavgift: 443 kr

Om föreningen

Brf Nacka Kyrkby ligger vackert i en slänt ovanför Nacka kyrka, därav namnet på föreningen. Föreningens byggnader uppfördes 1976 - 1978. Föreningen har tio tvåvåningshus jämte souterrängvåning. Totalt har föreningen 115 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Adressen till föreningens mycket bra och informationsrika hemsida: www.nackakyrkby.se.

Ekonomi
Föreningen har inte några planer på att höja månadsavgiften just nu. Allmänt ser ekonomin god ut i föreningen och de amorterar på sina lån då och då, senast med 500 000 kr den sista mars 2016.

Underhåll
Föreningen har 20-årig underhållsplan med antal åtgärder budgeterade per år, allt i balans att inte kräva lån eller avgiftshöjningar. Bland annat högtrycksspolar föreningen regelbundet alla stammar och har varken behov av stambyte eller relining på väldigt många år framöver. Föreningen har på senare år genomfört flera energibesparande åtgärder och fler är på gång. Alla lägenheten har fått nya tätningslister i fönster och balkong-/altandörrar. Värmesystemet har balanserats för bra komfort i alla lägenheter genom att byta ut termostater och ventiler samt finjustera vattenflöden individuellt per element och lägenhet. Föreningen kikar även på möjlighet att installera solpaneler på taken som gynnsamt vetter mot syd/sydväst (informationen är kontrollerad 2016-04-06).

Cykelförråd
Föreningen har två cykelförråd i området, dels på baksidan av Blomstervägen 10 och dels bakom Blomstervägen 50.

Källarförråd
Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd i samma port. Förrådet är ca 4 kvm stort.

Tvättstuga
Föreningen har två tvättstugor, den ena bakom Blomstervägen 16 och den andra bakom Blomstervägen 36. Som medlem kan du fritt välja i vilken tvättstuga du vill tvätta. Bokningslistor och gemensamt antagna ordningsregler finns uppsatta i tvättstugorna. När du bokar tid gör du det med ditt lägenhetsnummer. I tvättstugorna finns tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkrum.

Föreningslokal
Nere vid Blomstervägen 6 (vid trappor ner till Kyrkstigen) finns en föreningslokal. Lokalen går att låna alla dagar i veckan mellan kl. 08 och 22. I lokalen finns ett stort samlingsrum, toalett, whiteboardtavla, overhead och kök med diskmaskin och spis samt porslin för 30 personer.

Övernattningslokal och bastu
På Blomstervägen 24 - 26 finns en bastu och en övernattningslokal med sängar, soffor, pentry samt dusch och toalett. Bastun är bokad för damer varje tisdagskväll och för herrar varje onsdagskväll. Vid övernattning kvitteras nycklar ut. Bokning av övernattningslokalen görs skriftligen via bokalokal.kyrkbyn@gmail.com. Kostnaden är 200 kr/dygn och i samband med att nycklarna till lokalen överlämnas får ni också en faktura att signera.

Redskapsrum
Det finns flera redskapsrum på Blomstervägen. I rummen finns krattor, spadar, skottkärror, snöskyfflar, sopkvastar och andra verktyg för den gemensamma trädgårdsskötseln. Boende i respektive hus ansvarar för sina redskap.

Kabel-tv och bredband
Ansluten till kabelnät via Com Hem. Ett antal analoga TV-kanaler ingår i grundutbudet och ingår i månadsavgiften. Extra digitala kanaler, telefoni och bredband kan beställas direkt från Comhem. I varje lägenhet finns dessutom separat uttag för fiberoptisk anslutning till Telias utbud av tv, telefoni och bredband.

Parkering
Föreningen har totalt 112 st parkerings- och garageplatser. Det finns även 1 MC-plats. Parkeringsplats uthyres för 200 kr/månad. Garageplats uthyres för 350 kr/månad. MC-plats i garage 190 kr/månad.
Parkeringsplats i garage och/eller på parkeringsdäck ingår inte i en överlåtelse. Säljaren säger skriftligen upp sitt avtal och köparen anmäler sitt intresse för parkeringsplats till den som är parkeringsansvarig i styrelsen. Bor du i Brf Nacka Kyrkby och äger eller har tillgång till bil, är du enligt föreningens stadgar skyldig att hyra parkeringsplats. Till garage är det för närvarande ett par års kö, det finns dock lediga platser på däcket (informationen kontrollerades 2016-02-10). Om du är intresserad kontaktar du Monica Gustafsson (070-1680490 eller monica.gustafsson80@gmail.com) i styrelsen. Anmälan om eller uppsägning av parkeringsplats görs skriftligen till Monica Gustafsson i styrelsen. Uppsägningstid är en månad.

Privat uteplats
Har bostadsrätten en egen uteplats, är det viktigt att veta att nyttjanderätten gäller altanyta motsvarande balkongyta. Föreningen har ett regelverk som föreskriver vad/hur man får göra på och utanför sin altan. för mer information se föreningens hemsida.

Trappstädning
Trappstädning görs varje vecka och sköts av de boende, även andrahands-hyresgäster. Boende i varje port bestämmer en gemensam ordning och uppdelning av trappstädningen. Grannar informerar nyinflyttade.

Städdagar
Här har föreningen en lång fin tradition. En lördag i april är det vårstädning och en lördag i oktober är det höststädning. Alla boende förväntas delta och bidra på något sätt. Den startar kl. 9 vid övre garagets infart för utdelning av arbetsuppgifter. Mellan kl. 12 och 13 bjuds alla på lunch i föreningslokalen.

Natur och dagar
På fem minuter kan du promenera ned till Stockholms vackra inlopp där du längs trädäck sedan kan vandra ända bort till Nacka Strand och Nyckelviken. I närområdet finns även fina strövområden i Svindersvik, Nackareservatet och Hellasgården. För den badsugne finns Järlasjön, Sicklasjön och även fina havsbad.

Kommunikationer
10 minuter till Slussen. Saltsjöbanan ligger ca 650 m från Blomstervägen. Buss går från Järla Station, buss 413, ca 450 m promenadväg.

Service och shopping
På promenadavstånd når man Finntorp centrum med livs och restauranger etc. Promenadavstånd till både Sickla Köpkvarter och Nacka Forum med tillgång till butiker och all service man behöver.

Allmänt

Föreningens namn: BRF Nacka Kyrkby
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka

Visa all fakta

Övrigt

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Utgångspris

3 475 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 108 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 632 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Blomstervägen 34, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 3632 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader. Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga. Kostnader kan därmed tillkomma

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekost

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Onsdag 20/9   18:30-19:00
Blomstervägen 34
Öppen visning men anmäl dig helst!
Söndag 24/9   14:00-14:30
Blomstervägen 34
Öppen visning men anmäl dig helst!
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad innan jag
bokar in mig på visning.
500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
ANSVARIG MÄKLARE

Christopher Storm

Fastighetsmäklare
Till toppen