Hoppa till innehåll
 
Högsta bud: 
3 250 000 kr
Utgångspris: 3 475 000 kr
Sammanfattning
Högsta bud: 
3 250 000 kr
Utgångspris: 3 475 000 kr

Finnboda varvsväg 10C, Nacka

Välplanerad och fräsch 3 rok i populära Finnboda, sjöutsikt från balkong med kvällssol!

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 60 kvm
 • Byggnadsår: 2013
 • Månadsavgift: 3 512 kr
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 4 av 8
 • Hiss: Ja

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 60 kvm
 • Utgångspris: 3 475 000 kr
 • Byggnadsår: 2013
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 4 av 8
 • Hiss: Ja

Allmänt

 • Län: Stockholm
 • Kommun: Nacka
 • Område: Sicklaön

Andel i föreningen

 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Allmänt
BRF Saltsjö Vy förvärvade fastigheten av Ikano Bostad under 2013 och tecknade
totalentreprenadkontrakt med Ikano Bostadsproduktion AB under 2013. Inflyttning till lägenheterna skedde i början av september 2014 och avslutades i januari 2015.

Parkering
Föreningen har ett eget garage under huset med hiss ner från varje port/uppgång. Det finns ca 79 garageplatser och dessa kostar 900 kr/plats och månad. Till dessa är det för närvarande kö.
Det finns 4 garageplatser för MC, dessa kostar 450 kr/plats och månad och till dessa är det också separat kö.
Parkeringsplats med handikapptillstånd finns utomhus under tak mellan port B och C. Kontakta garageansvarig i styrelsen vid behov av plats/för kölista. Under väntetiden kan det finnas möjlighet att hyra garageplats av grannföreningarna intill även om chansen är liten. Kontakta då HSB servicecenter för mer info.
Det finns också boendeparkering i området med möjlighet att parkera längs Finnboda varvsväg i mån av plats. BRF Saltsjö Vy är tilldelade ett visst antal platser liksom övriga
föreningar i området. Dessa tillstånd kostar 600 kr/månad och handhas av Corepark tel. 08 - 650 02 15.
För besökande finns parkering längs Finnboda Varvsväg. Dessa kostar 10 kr/timme dygnet
runt, dock max 50 kr/dygn.

Gemensamma ytor
I husets entréplan finns tre rymliga cykelförråd, barnvagnsrum och två soprum för hushållssopor. I ett av dom lämnas även matkompost. Övrigt avfall lämnas vid återvinningsstationen vid Kvarnholmsvägen 50.
I föreningen finns en gemensamhetslokal för alla medlemmar. Lokalen kan hyras för fest/kalas (max 35 personer) eller för övernattning (det finns 4 bäddar). Här finns kök med kyl, spis och diskmaskin samt porslin att låna. Vidare ett stort allrum med bäddsoffor och matgrupp samt ett stort badrum med dusch i anslutning.
Kostnaden är 350 kr/dygn. För att boka lokalen använder man sin tagg för egen inloggning på bokningstavlan/infoboxen som finns i varje port.
Via C-uppgången och på våning 7 finns en gemensam terrass för den som exempelvis önskar grilla, sola och koppla av. Här finns två grupper med bord och stolar samt en stor grill. En kikare finns på kortsidan mot vattnet för att kunna se ut mot fjärden och Djurgården mitt emot.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett vindsförråd. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Dessa är uppmärkta med lägenhetsnummer.

Kabel-tv och Bredband
Föreningen är ansluten till ComHem. Det ingår 50 Mbits/s bredband i månadsavgiften till varje lägenhet. Om man önskar uppgradera hastigheten kan detta göras till en separat kostnad
för bostadsrättshavaren.

Ekonomi
Föreningen har en stabil och god ekonomi. Föreningen har gjort extra amorteringar på lånen för det överskott som blivit och planerar för det även framöver. Ingen avgiftsändring är
planerad. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av SBC som också sköter
städning av trapphusen. Föreningen kommer att ingå avtal med Driftia för den tekniska förvaltningen från och med 2017.

Renoveringar/Underhåll
Det har varit problem med vatteninträngning i garaget. Ikano Bostad som är byggherre har grävt upp en del för att åtgärda detta och kommer under 2016 och eventuellt med fortsättning
under 2017 även förbättra vattenavrinning från berget. Detta täcks av garanti och är därmed ingenting som påverkar föreningens ekonomi.
När vattenproblemen är åtgärdade kommer Ikano Bostad att göra iordning föreningens innergård på entréplan med belysning, stensättning och planteringar.

Övrigt
Lägenheterna är uppvärmda via ett centralt luftvärmesystem och kopplat till fjärrvärme. Varje lägenhet har en köksfläkt kopplad till luftvärmesystemet vilket innebär att fläkten inte kan
bytas ut till annan variant. Kontakta styrelsen angående frågor kring detta. Det är tillåtet att grilla på balkongerna med el eller gasolgrill. Dock inte gasol vid inglasad
balkong. I övrigt gäller brandmyndigheters föreskrifter. Föreningen har tecknat en kollektiv fastighetsförsäkring. Varje bostadsrättsinnehavare
behöver alltså teckna en egen hemförsäkring men ej bostadsrättstillägg eftersom föreningen
står för detta.

Allmänt

Föreningens namn: BRF Saltsjö Vy
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Nacka

Visa all fakta

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.

Lägenheten är registrerad som en 2,5 rok i bostadsrättsföreningen men används idag som en 3 rok.

Ekonomi

Utgångspris

3 475 000 kr

Månadsavgift

3 512 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Finnboda varvsväg 10C, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 3512 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader. Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga. Kostnader kan därmed tillkomma

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekost

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Christopher Storm

Fastighetsmäklare
Till toppen