Hoppa till innehåll
 
Högsta bud: 
3 950 000 kr
Utgångspris: 3 495 000 kr
Sammanfattning
Högsta bud: 
3 950 000 kr
Utgångspris: 3 495 000 kr

Finnbergsvägen 64, Nacka

Trea med solig och stor balkong på Finnbergsvägen 64!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 90 kvm
  • Lägenhetsnummer: 351
  • Byggnadsår: 2004
  • Månadsavgift: 4 953 kr
  • Driftkostnad: ca 339 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 5
  • Hiss: Ja

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 90 kvm
Lägenhetsnummer: 351
Utgångspris: 3 495 000 kr
Byggnadsår: 2004
Driftkostnad: ca 339 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Tomt/balkong/uteplats

Markägare: Föreningen äger marken

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,405700
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Visa all fakta

Om föreningen

BRF Saltsjöhöjden 1 består av 74 bostadsrätter i 4 punkthus på toppen av Finnberget med utsikt över inloppet till Stockholm med Djurgården på norra sidan och Svindersviken och Nackareservatet i söder. Här erbjuds en trevlig boendemiljö med gammal och ny bebyggelse i en fin harmoni. Husen har en modern arkitektur med vinklade former för att få mesta möjliga utsikt och ljus till bostäderna. Första inflyttning skedde i november 2003. Husen är byggda av JM. Ett centralt el-abonnemang är tecknat för föreningen med undermätare till respektive lägenhet.

Kabel-TV och Bredband
Bredband 100 Mbit via Bredbandsbolaget faktureras samtliga bostadsrättsinnehavare med 150 kr/mån. Kabel-TV basutbud via ComHem ingår i månadsavgiften.

Gemensamhetsutrymme:
I föreningen finns en gemensam tvättstuga i port 62. Övernattningslägenhet (med toalett och dusch) ligger mellan port 66 och port 68. Föreningen har även ett mindre övernattningsrum som ligger i port 62. Vidare finns en föreningslokal (med träningsmaskiner), styrelserum, cykelrum och hobbylokal. På innergården finns lekplats för barnen och grönskande ytor runtom husen att nyttja.

Parkering
I föreningen finns garage för medlemmar. Garageplats går att hyra för 700 kr/mån . Gästparkering finns i direkt närhet mot en avgift. Garaget består av två plan. I garaget finns förutom bilparkering även parkering för MC samt cykelrum
(idag förekommer ingen kö för garageplats, senast kontrollerat 2018-09-05).

Kommunikationer
Buss 402 går till Slussen. Buss 469 kör till Nacka sjukhus via Sickla köpkvarter och buss 53 tar sina passagerare hela vägen in till de centrala delarna av stan. Till Slussen tar det ca 10 minuter att åka buss. Man kan även ta sig in till stan med båt. Vid Finnboda hamn finns tillgång till båtlinje som går via: Nybroplan-Djurgården-Saltsjöqvarn-Finnboda hamn-Nacka strand-Lidingö-Frihamnen. SL-kortet gäller som färdbevis ombord. För den som tar en liten promenad till Henriksdal finns också Saltsjöbanan med några minuter till Slussen.
Det är ca 2 km gång eller cykelväg till Sickla Köpkvarter och till Södermalm tar man sig snabbt till fots.

Närområde
Inte långt från Stockholm City, ligger detta lugna och vackra område intill Stockholms inlopp med närhet till stadspuls och natur. På Finnberget finns en utsiktsplats där man kan grilla och njuta av den strålande utsikten. Nyöppnad Ica-butik ca 1 km från bostaden.
Hellasgårdens och Nyckelviken ligger inte långt bort, här varieras aktivitet efter säsong. Närbelägna Sickla Köpkvarter erbjuder bra shopping samt fina träningsmöjligheter. Här finns klätteranläggning, gym, biograf och stormarknad. Dieselverkstaden erbjuder kultur i olika former, bland annat bibliotek, teater, musik. Det är också nära till shoppingcentret Forum Nacka, ljust nu byggs en bro mellan Forum Nacka och Kvarnholmen vilket kommer att underlätta kommunikationerna väsentligt till handel service mm.
Skola och förskola finns i närheten. Det finns flera båtklubbar finns i området bl.a. en i Svindersviken strax nedanför balkongen. Pizzeria och en mindre servicebutik finns uppe på berget.

Det finns tre förskolor inom bekvämt gångavstånd härifrån. Finnboda förskola, Vilans förskola samt en på Henriksdalsberget. Vilans skola har F-6.

Inga avgiftshöjningar är planerade (senast kontrollerat 2018-09-05)

Allmänt

Föreningens namn: BRF Saltsjöhöjden 1
Föreningsform: Bostadsrätt
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Nacka

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Utgångspris

3 495 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 953 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Driftkostnader

ca 339 kr/mån
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 169 kr
Försäkring: 170 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration pågår

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Finnbergsvägen 64, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 4953 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens krav på minsta amortering går dock ej att simulera bort. Här kan du läsa mer om hur amorteringskraven fungerar.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
ANSVARIG MÄKLARE

Maxine Mazy

Fastighetsmäklare