Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 6 437 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Christopher Storm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Christopher Storm
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 6 437 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Christopher Storm, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Christopher Storm
Fastighetsmäklare

Ekuddsvägen 2, Nacka

Helrenoverad 4 rok med uthyrningsdel!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: ca 87,8 kvm
  • Lägenhetsnummer: 2403
  • Byggnadsår: 1957
  • Månadsavgift: 6 437 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4
  • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: ca 87,8 kvm
Lägenhetsnummer: 2403
Byggnadsår: 1957
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Som köpare rekommenderar vi att göra en uppmätning om man inte förlitar sig på att bostadsrättsföreningens information stämmer.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,79632%
Andel av månadsavgift: 0,99069%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Sicklaöarna upplåter 175 lägenheter på adresserna Ekuddsvägen 1, 2 och 4. Fastigheterna är bebyggda med tre punkthus i 10 våningar. Av föreningslägenheterna är flera fortfarande upplåtna med hyresrätt. Föreningen förvärvade fastigheten i början 2011 och har tillgång till 14 lokaler.

Gemenskap:
Varje höst och vår håller föreningen en gemensam städdag. Det finns en grillplats nedanför lekplatsen vid Ekuddsvägen 4, som är öppen för alla medlemmar. I källaren Ekuddsvägen 4, finns föreningens gemensamma snickerilokal som bokas på samma sätt som tvättstugan. Där kan du utföra olika snickeriarbeten. Verktyg av olika typer finns att låna. Föreningen har även en trädgårdsgrupp som pysslar och fixar med utemiljön. Trädgårdsförråd finns i Ekuddsvägen 1 och i Ekuddsvägen 4. Alla som har ett intresse för trädgård är välkomna att medverka.

Gemensamhetsutrymmen:
Varje punkthus har en tvättstuga som är utrustad med två stora tvättmaskiner, en grovtvätt för mattor etc, torktumlare, torkskåp och mangel.
I källarplanen finns även lägenhetsförråd. Det finns även skyddsrum, hobbyrum, cykelrum, barnvagnsrum (ingång utifrån) samt el-central.

Parkering:
I föreningen finns tillgång till 102 st parkeringsplatser. P-plats utan el kostar 285 kr/ månad. Viss kö kan förekomma. (Man skapar ett konto hos Riksbyggen för att ställa sig i kö samt se eventuell kötid). Det går även att hyra garageplats i grannföreningen.

Tv/bredband:
Kabel-TV levereras via Com Hem. Basutbud för kabel-tv ingår i månadsavgiften, för internet tillkommer en obligatorisk kostnad på 89 kr/mån.

Avflyttningskontroll:
Föreningen genomför sedan 2016-10-18 avflyttningskontroller av lägenheter som ska överlåtas. Kontrollerna, som bekostas av föreningen, genomförs av tekniskt kompetenta personer inom Riksbyggen på uppdrag av styrelsen. Kontrollerna omfattar i första hand tekniska installationer som föreningen enligt stadgarna har ett ansvar för. När ny medlem i föreningen ska godkännas av styrelsen måste godkänt besiktningsprotokoll av lägenheten bifogas till ansökan. Eventuella anmärkningar på lägenheten skall vara dokumenterade och en åtgärdsplan ska vara upprättad med ansvarig utförare och tidplaner. Styrelsen rekommenderar att besiktning beställs 1 månad innan försäljning, dock senast i samband med att avtal med mäklaren upprättas. Beställning av avflyttningskontroll görs till Tekniska Förvaltaren hos Riksbyggen via e-post.

Ekonomi:
Månadsavgiften höjdes med 4 % 1/1-2017. Föreningen har under verksamhetsåret 2016 utfört reparationer för 466000 kr och har planerat underhåll för 666000 kr.

Renoveringar:
Stambyte samt elstambyte färdigställdes år 2013. 2017 målades trapphusen och nya förråd i hus 4 blev klara.

Planerade renoveringar:

2017 Relining av dagvattenrör i hus 2 och 4
2018 Fasad och balkong
2020 Takrenovering, byte takplåt
2024 Tvättutrustning

Övrigt:
Bostadsrättstillägget ingår i avgiften. Styrelsen nås via mail: info@sicklaoarna.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Sicklaöarna
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1403
Kommun: Nacka

Visa all fakta

Övrigt

Notera att lägenheten idag nyttjas som två separata lägenheter. Den stora lägenheten om 3 rok och den mindre lägenheten om 1 rok. Den mindre lägenheten har tidigare hyrts ut. Lägenheten räknas dock enligt bostadsrättsföreningen idag som en 4 rok vilket framgår ur lägenhetsregistret.

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Månadsavgift

6 437 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Driftkostnader

Antal i hushållet: 3

Alla bilder

+ 29 Visa alla 35 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Ekuddsvägen 2, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Christopher Storm

Fastighetsmäklare
Till toppen