Hoppa till innehåll
Sverige
 
Pris (Utgångspris): 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 1 843 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   31/10
 • 14:30-15:00
  Anmälan krävs  
 • Boka
 • Måndag
   1/11
 • 17:30-18:00
  Anmälan krävs  
 • Boka
Anas Taba, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Anas Taba
Fastighetsmäklare
Nacka

Ektorpsvägen 1

Pris (Utgångspris): 
1 995 000 kr
Månadsavgift: 1 843 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   31/10
 • 14:30-15:00
  Anmälan krävs  
 • Boka
 • Måndag
   1/11
 • 17:30-18:00
  Anmälan krävs  
 • Boka
Anas Taba, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Anas Taba
Fastighetsmäklare

Varmt välkommen till en yteffektiv etta i insynsskyddat läge med balkong!

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 1, varav 1 sovrum
 • Boarea: 28 kvm
 • Lägenhetsnummer: 61007
 • Månadsavgift: 1 843 kr
 • Driftkostnad: 339 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 4
 • Hiss: Ja

- Låg avgift
- Nära butiker, gym och bra kommunikationer
- Garage i huset med bilpool
-Sjö- och naturnära
- En av få lägenheter med balkong

Här i hjärtat av Ektorp med bara ett par meter till närmaste busshållplats och matbutik har vi ett bekvämt boende med smakfulla materialval och alla detaljer på plats. En välplanerad etta på 28 kvadratmeter i toppskickmed centralt läge i Nacka. Välkommen!

Högt upp i huset med stora fönsterparti och balkong så har vi denna ljusa bostad. Snyggt behandlad parkett är genomgående i hela lägenheten. Modernt kök med skåpsluckor och stommar i ek. Gott om förvaring i flera skåp och smakfulla vitvaror mot materialvalen. Badrummet är helkaklat med stilrena färger och smidig utrustning såsom kombinerad tvättmaskin/torktumlare, golvvärme och handdukstork. Genom att utnyttja varje kvadratmeter i denna öppna planlösning mellan kök och vardagsrum så har man en perfekt planerad bostad med plats för säng, soffa, matplats och övrigt möblemang. Vidare ut i porten så har du förrådet bekvämt på samma våning.

Föreningens egna garage når du enkelt via hiss direkt från huset. En bostad utöver det vanliga som måste ses. Detta är ett bekvämt boende beläget i kärnan av Ektorp stora serviceutbud. I Ektorp Centrum finns bl a det populära konditoriet/bageriet Gateau, World Class gym, Ica matbutik etc. Vill man besöka större köpcentrum så finns såväl Nacka Forum som Sickla Köpkvarter inom bekvämt avstånd. Här bor du med promenadavstånd till ett flertal populära förskolor och skolor.

Med hjälp av en jämn ström av bussar som går förbi Ektorp Centrum tar du dig till Slussen dygnet runt på cirka 15-20 minuter. I den närmaste omgivningen finns även gott om vacker natur och motionsspår precis bakom huset. Närbelägna Långsjön erbjuder trevliga promenader och populär badplats. Alldeles i närheten ligger även naturskyddsområdet Nyckelviken som bjuder på vackra naturupplevelser året runt.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 1, varav 1 sovrum
Boarea: 28 kvm
Lägenhetsnummer: 61007
Pris (Utgångspris): 1 995 000 kr
Driftkostnad: 339 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4
Hiss: Ja
Beskrivning av förråd: Till lägenheten hör ett förråd bekvämt på samma våningsplan

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Som köpare rekommenderar vi att göra en uppmätning om man inte förlitar sig på att bostadsrättsföreningens information stämmer.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,93390%
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Brf Oakhouse.
Mitt i centrala Ektorp finner vi en välritad fastighet som består av 67 bostadsrätter i olika storlekar. Arkitekten har skapat moderna, yteffektiva och tidlösa boenden med hög inredningsstandard. Oakhouse erbjuder smarta boenden för den stilmedvetne som vill ha närhet till city såväl som naturen. Huset med 67 bostadsrätter och 1 lokal (62 kvm) med hyresrätt stod klart för inflytt i slutet av 2018. Huset är utformat som ett flerbostadshus med 7 våningar ovan gård samt garageplan. Föreningen äger marken.

TV- och internetanslutning
Fastigheten är ansluten till fibernät med distribution inom fastigheten till uttag i varje lägenhet. Fiber via Ownit och TV-kanaler (grundpaket) ingår i månadsavgiften.

Värme & Vatten
Ingår i månadsavgiften.

Ekonomi
I dagsläget finns det inga planer på någon förändring av månadsavgiften (kontrollerat med styrelsen 2021-05-13).

Gemensamma utrymmen
Garageplan, cykelrum, rullstolsrum, städrum och tillgång till bilpool samt sushi-restaurang med områdets kanske bästa sushi. Varje lägenhet har tillgång till ett förråd.

Parkering
Föreningen har 29 parkeringsplatser i sitt garage under fastigheten som hyrs ut till medlemmarna. Platser för en kostnad av ca 1400 kr/månad. Det finns dessutom 2 st markparkeringsplatser, där bilpoolsbilen står parkerad. Gratis parkering på torget vid Ektorp C med p-skiva i två timmar, därefter avgift. Gratis parkering på vissa gator i området.

Bilpool
Ett miljövänligt resande för dig som bara behöver bil ibland står föreningens bilpool till tjänst, det nya smarta sättet att få tillgång till bil. Boende i föreningen kan nyttja två bilar för kortare eller längre bilresor, ett miljövänligt resande och enkel tillgång till bil när du behöver.

Närservice
Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Kommunikationer
Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Nära ut till 222:an med bil och många busslinjer som passerar förbi i Ektorp. Här är det bara att gå ut till busshållplatsen och ta första bästa buss. Om man inte vill åka buss kan man ta Saltsjöbanan från Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Allmänt

Föreningens namn: Brf Oakhouse
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Pris (Utgångspris)

1 995 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

1 843 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Driftkostnader

339 kr/mån
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 225 kr
Försäkring: 114 kr

Alla bilder

+ 18 Visa alla 24 bilder
 

Planritning

Karta & område

Ektorpsvägen 1, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 1843 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Anmälan till visning

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.
Läs om våra Coronaregler för visning.

31
okt
Anmälan krävs
Sön 14:30-15:00
1
nov
Anmälan krävs
Mån 17:30-18:00
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?
Jag vill ansöka om lånelöfte via

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning