Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 944 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Martin Adolfsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Martin Adolfsson
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 3 944 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Martin Adolfsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Martin Adolfsson
Fastighetsmäklare

Edinsvägen 11, Nacka

Insynskyddad tvåa i hörnläge på Edinsvägen 11

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2
  • Boarea: 59 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2356-1-53-6
  • Byggnadsår: 1961
  • Månadsavgift: 3 944 kr
  • Driftkostnad: ca 510 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 4 av 8
  • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2
Boarea: 59 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2356-1-53-6
Byggnadsår: 1961
Driftkostnad: ca 510 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 8
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Denna area kan därför av olika anledningar vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,94015%
Andel av månadsavgift: 0,94015%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 698 kr

Om föreningen

BRF Tallmohöjden i Nacka omfattar totalt 3 fastigheter med 121 bostadsrättslägenheter. Föreningen ombildades 2001. Ca 11 lägenheter hyrs ut av föreningen som hyresbostäder. I föreningen är det blandade storlekar, allt från 1 rok - 3 rok.

Parkering
Föreningen har 4 garageplatser och 38 parkeringsplatser. För närvarande är det kö till garage men finns lediga parkeringsplatser. Kostnaden är 200 kr/månaden styck. (Kontrollerat 2018-12-17).

TV & Bredband
Kabel-tv basutbud ingår i månadsavgiften och levereras genom ComHem, övrigt abonnemang tecknas och debiteras separat. Inom föreningen finns internet tillgängligt genom bredband (upp till 1000 Mbit!). Internet levereras genom Tele2 eller ComHem, avtal tecknas och debiteras separat.

Utförda renoveringar
Föreningen har bytt ut alla fönster och balkongdörrar samt impregnerat fasaderna. Taket på hus nr 11:a är bytt och de andra två taken är renoverade. 2011 totalrenoverades samtliga balkonger i föreningen. 2014 påbörjade föreningen renoveringar av sina tre undercentraler, arbetet kommer att pågå under ett par år.

Kommande renoveringar
Föreningen genomförde stamspolning och filmning av stammarna under vecka 4-5 2018. Med anledning av resultatet har man påbörjat en diskussion om stambyte/relining för föreningens fastigheter som kan komma att bli aktuellt inom 2-3 år. Obs. att planering och sammanställande av offerter innebär ett stort arbete och tar tid och att det därför är för tidigt att säga när det blir och om det blir stambyte eller reiling. (Kontrollerat 2018-12-17 med ordförande).

2020
Delägare i Ektorps samfällighet är bl.a. Brf Tallmohöjden, Brf Skogshöjden och Brf Ektorpshöjden. Samfällighetsföreningen har i uppdrag att förvalta den gemensamt ägda värmecentralen för att tillhandahålla värme till de tre föreningarna. Samfälligheten har valt att from. 2020-01-01 ansluta fjärrvärme till resp. fastighet, totalt åtta anslutningspunkter. I och med detta kommer Ektorps samfällighetsförening att upphöra. Bostadsrättsföreningarna har tecknat separata avtal med Fortum.

Andrahandsuthyrning
Lägenheten får inte hyras ut utan styrelsens samtycke enligt föreningens stadgar § 44. För att styrelsen ska godkänna andrahandsuthyrning krävs något av nedan skäl, angiven tidsperiod samt namnet på den person som hyr och kommer att bo i lägenheten. Styrelsen godkänner inte uthyrning till juridisk person.

Exempel på skäl för andrahandsuthyrning:
- Studier på annan ort
- Tillfällig anställning på annan ort
- Provboende med någon

Avgiftsförändring
Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. (Kontrollerat 2018-12-17 med ordförande).

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns cykelförråd. I varje hus finns tvättstuga med tre maskiner, torktumlare, torkskåp samt torkrum och mangel.

Förråd
Till lägenheterna hör ett vindsförråd samt ett matförråd i källaren.

HSB medlemskap
Föreningen förvaltas av HSB och individuellt medlemskap krävs därför i HSB Stockholm innan en köpare kan bli medlem i Brf Tallmohöjden.

Inglasade balkonger
Bostadsrättsinnehavare svarar för underhåll och reparationsansvar av inglasning enligt samma grunder sam § 31 i stadgarna. Bostadsrättsinnehavare är skyldiga att efter anmodan från föreningen helt eller delvis montera bort och i förekommande fall återmontera inglasningen om detta erfordras för att föreningen ska kunna utföra underhåll eller ombyggnad av huset. För mer information avseende bostadsrättsinnehavarens ansvar för inglasade balkonger vänligen se bilaga till annonsen.

Närområde
Mycket goda kommunikationer samt brett serviceutbud i Ektorp Centrum, här finns bland annat det populära konditoriet Gateau samt flertalet små butiker, mataffärer och restauranger. En jämn ström av bussar går förbi Ektorp Centrum, så du tar dig till Slussen på cirka 15-20 minuter. Buss går även från hållplats precis utanför porten, med slutstation Finnberget.
I den närmaste omgivningen finns både Nacka Forum och Ica Maxi men även gott om vacker natur. Närbelägna Långsjön erbjuder trevliga promenader och en populär badplats och alldeles i närheten ligger även naturskyddsområdet Nyckelviken som bjuder på vackra naturupplevelser året runt.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Tallmohöjden
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1401
Kommun: Nacka

Visa all fakta

Övrigt

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 628 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

3 944 kr

Driftkostnader

ca 510 kr/mån
Antal i hushållet: 1

Fördelas enligt följande

El: 314 kr
Försäkring: 196 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 167 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2009-12-04

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Edinsvägen 11, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Martin Adolfsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
ANSVARIG MÄKLARE

Martin Adolfsson

Fastighetsmäklare