Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 912 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Said Said, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Said Said
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 4 912 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Said Said, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Said Said
Fastighetsmäklare

Edinsvägen 11, Nacka

Stilrent renoverad trea i populär förening!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 73 kvm
  • Lägenhetsnummer: 70
  • Byggnadsår: 1961
  • Månadsavgift: 4 912 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 7 av 8
  • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 73 kvm
Lägenhetsnummer: 70
Byggnadsår: 1961
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 7 av 8
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt. Denna area kan därför av olika anledningar vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Sicklaön

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,17090%
Andel av månadsavgift: 1,17090%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 455 kr

Om föreningen

BRF Tallmohöjden i Nacka omfattar totalt 121 lägenheter och 3 lokaler. Föreningen ombildades 2001 och har god ekonomi samt flertalet kvarvarande hyresrätter (10-12 st i dagsläget 2017-10-23), vilket kan ses som dolda tillgångar för föreningen då dessa vid försäljning kommer att inbringa kapital till föreningen.

Parkering
Föreningen har 4 garageplatser och 38 parkeringsplatser. För närvarande är det ingen kö till parkeringsplatser. (kontrollerad 2018-10-03)

TV & Bredband
Kabel-tv basutbud ingår i månadsavgiften och levereras genom ComHem, övrigt abonnemang tecknas och debiteras separat. Inom föreningen finns internet tillgängligt genom bredband (upp till 1000 Mbit!). Internet levereras genom Tele2 eller ComHem, avtal tecknas och debiteras separat.

Utförda renoveringar
Föreningen har bytt ut alla fönster och balkongdörrar samt impregnerat fasaderna. Taket på hus nr 11:a är bytt och de andra två taken är renoverade. 2011 totalrenoverades samtliga balkonger i föreningen. 2014 påbörjade föreningen renoveringar av sina tre undercentraler, arbetet kommer att pågå under ett par år.

Kommande renoveringar
Föreningen genomförde stamspolning och filmning av stammarna under vecka 4-5 2018. Med anledning av resultatet kommer de under våren börja föra diskussion om stambyte/relining för föreningens fastigheter som kan komma att bli aktuellt inom 2-3 år. Obs. att planering och sammanställande av offerter inför ett så stort arbete tar tid och att det därför är för tidigt att säga när det blir och om det blir stambyte eller reiling.

2020
Delägare i Ektorps samfällighet är bl.a. Brf Tallmohöjden, Brf Skogshöjden och Brf Ektorpshöjden. Samfällighetsföreningen har i uppdrag att förvalta den gemensamt ägda värmecentralen för att tillhandahålla värme till de tre föreningarna. Samfälligheten har valt att from. 2020-01-01 ansluta fjärrvärme till resp. fastighet, totalt åtta anslutningspunkter. I och med detta kommer Ektorps samfällighetsförening att upphöra. Bostadsrättsföreningarna har tecknat separata avtal med Fortum.

Avgiftsförändring
Inga planerade avgiftsförändring (Kontrollerat 2018-04-16).

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns cykelförråd och barnvagnsförråd. I varje hus finns tvättstuga med tre maskiner, torktumlare, torkskåp samt torkrum och mangel.

Förråd
Till lägenheterna hör ett vindsförråd samt ett matförråd i källaren.

HSB medlemskap
Föreningen förvaltas av HSB och individuellt medlemskap krävs därför i HSB Stockholm innan en köpare kan bli medlem i Brf Tallmohöjden.

Inglasade balkonger
Bostadsrättsinnehavare svarar för underhåll och reparationsansvar av inglasning enligt samma grunder sam § 31 i stadgarna. Bostadsrättsinnehavare är skyldiga att efter anmodan från föreningen helt eller delvis montera bort och i förekommande fall återmontera inglasningen om detta erfordras för att föreningen ska kunna utföra underhåll eller ombyggnad av huset. För mer information avseende bostadsrättsinnehavarens ansvar för inglasade balkonger vänligen se bilaga till annonsen.

Närområde
Mycket goda kommunikationer samt brett serviceutbud i Ektorp Centrum, här finns bland annat det populära konditoriet Gateau samt flertalet små butiker, mataffärer och restauranger. En jämn ström av bussar går förbi Ektorp Centrum, så du tar dig till Slussen på cirka 15-20 minuter. Buss går även från hållplats precis utanför porten, med slutstation Finnberget.
I den närmaste omgivningen finns både Nacka Forum och Ica Maxi men även gott om vacker natur. Närbelägna Långsjön erbjuder trevliga promenader och en populär badplats och alldeles i närheten ligger även naturskyddsområdet Nyckelviken som bjuder på vackra naturupplevelser året runt.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Tallmohöjden
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1703
Kommun: Nacka

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 138 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 912 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 167 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2009-12-04

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Edinsvägen 11, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
ANSVARIG MÄKLARE

Said Said

Fastighetsmäklare
Till toppen