Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 4 429 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Staffan John
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 4 429 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Staffan John
Fastighetsmäklare

Per hallströms väg 8, Nacka

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 3 sovrum
  • Boarea: ca 71 kvm
  • Lägenhetsnummer: 99-2471-1-221-2
  • Månadsavgift: 4 429 kr
  • Driftkostnad: ca 470 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 3 sovrum
Boarea: ca 71 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2471-1-221-2
Driftkostnad: ca 470 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att den exakta storleken inte är uppmätt.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,67736%
Andel av månadsavgift: 0,67658%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 1 120 kr

Om föreningen

Brf Skvaltan ligger belägen på adresserna Per Hallströms väg 2-14 och på Telefonstigen 1A-F i Nacka. Föreningen består av tre fastigheter som byggdes 1962. Bostadrättsföreningen Skvaltan bildades i maj 2007 och har sedan starten förvaltats av HSB. Totalt finns det 142 lägenheter varav 132 bostadsrätter och 10 är hyresrätter. Det finns även 2 lokaler varav 1 hyrs ut och den andra används som styrelselokal. I anslutning till styrelselokalen finns ett uthyrningsrum.

Cykel- och barnvagnsförråd
Cykelparkering finns utomhus på anvisad platser. Cykel- och barnvagnsrum finns bredvid entréerna på Per Hallströms väg 2 och 12. Kodlås finns på cykelrummen i höghusen. Kod kan erhållas av styrelsen. I låghuset finns ett förråd längst bort i källarkorridoren mot Per Hallströms väg 10. Kod/Nyckel fås via fastighetsskötaren.

Tvättstuga
I föreningen finns det två tvättstugor, en på Per Hallströms väg 2 och en på Per Hallströms väg 12. De är belägna i respektive källare och boende i låghuset (Per Hallströms väg 6-10) är hänvisade att nyttja tvättstugan på Per Hallströms väg 2. I varje tvättstuga finns två tvättrum där man under tvättpasset nyttjar 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett förråd.

TV & Bredband
Kabel-Tv från Bredbandsbolaget, grundutbudet är avgiftsfritt för medlemmarna Samtliga lägenheter i föreningen är anslutna till bredband via Ownit, hastigheten är 100/100 Mbit. Det är frivilligt att aktivera tjänsten och den är helt avgiftsfri för medlemmarna. Kostnaden för abonnemanget debiteras föreningen.

Övernattningsrum
Föreningen tillhandahåller ett övernattningsrum beläget i den nya styrelselokalen på Per Hallströms väg 14. Övernattningsrummet är inrett med en bäddsoffa och en 1,40 m bred säng och det får plats tre vuxna eller en familj på 3-4 personer, Tillgång till toalett och pentry finns. Pris för en vuxen 100:-/Natt. Pris för familj eller två vuxna 200:-/Natt. Maximal tid att hyra är en vecka eller efter överenskommelse

Sopor
Det finns tre stora sopbehållare mellan Per Hallströms Väg 2 och 12.Föreningen har även 100 parkeringar både med och utan elstolpe.

Parkering
Föreningen har 100 parkeringsplatser (med och utan elstolpe). 250 kr/mån med elstolpe, 200 kr/mån utan elstolpe.

Gästparkering
Det finns en parkering för gäster belägen till vänster om infarten till Per Hallströms väg 2 och 12. Här kan gäster till boende i HSB Brf Skvaltan stå parkerade max 4 timmar. Har man gäster som vill stå en längre tid, (max 1 vecka) så finns det tre parkeringsplatser i föreningen man kan låna, för att få tillstånd att stå där mejlar man skvaltan@live.se minst 3 dagar innan. Dessa platser är belägna på Telefonstigen.

Utförda renoveringar
Föreningen bytte samtliga fönster 2014. Hissarna på Per Hallströms väg 2 är nyrenoverade. Stambyte skedde 2009. Tvättstugorna har nyligen utrustats med en ny maskinpark. Fasaderna putsades 2015. Föreningen har nyligen rustat upp parkeringen med ny asfalt och nya räcken. Gästparkeringen har också snyggas till och i slutet av 2016 renoverades tvättstugorna. Hissarna på Per Hallströms väg 12 renoverades första kvartalet 2017.

Kommande renoveringar
Vecka 11 2017 börjar föreningen att bygga en relax/bastu i källaren på Per Hallströms väg 2. Entrédörrárna i porten kommer att bytas under våren 2017 och det kommer tillkomma en grillplats utanför Per Hallström v 2.

Ingen planerad avgiftshöjning för tillfället (informationen kontrollerades 2017-03-09). Föreningen anser sig ha god ekonomi.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Skvaltan
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Nacka

Visa all fakta

Övrigt

Detta objekt skall enligt säljarens önskemål utbjudas till försäljning genom s.k. öppen budgivning. Alla som lämnar bud på objektet godkänner att den handläggande mäklaren kan komma att till den slutliga köparen lämna ut uppgift om budgivares namn och telefonnummer samt information om lämnade bud.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 429 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Driftkostnader

ca 470 kr/mån

Fördelas enligt följande

El: 300 kr
Försäkring: 170 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 128 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2009-07-01

Alla bilder

+ 0 Visa alla 6 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Per hallströms väg 8, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Staffan John, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
ANSVARIG MÄKLARE

Staffan John

Fastighetsmäklare