Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
2 195 000 kr
Månadsavgift: 4 429 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   30/9
 • 14:00-14:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
 • Måndag
   1/10
 • 19:00-19:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Utgångspris: 
2 195 000 kr
Månadsavgift: 4 429 kr/mån
Anmäl till visning
 • Söndag
   30/9
 • 14:00-14:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
 • Måndag
   1/10
 • 19:00-19:30
  Anmälan krävs  
 • Boka
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Per hallströms väg 6, Nacka

Trevlig trea i centrala Nacka med omedelbar närhet till shopping, kommunikationer samt natur!

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 3, varav 2 sovrum
 • Boarea: 71 kvm
 • Lägenhetsnummer: 99-2471-1-121-1
 • Byggnadsår: 1962
 • Månadsavgift: 4 429 kr
 • Driftkostnad: ca 489 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 2
 • Hiss: Nej

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 71 kvm
Lägenhetsnummer: 99-2471-1-121-1
Utgångspris: 2 195 000 kr
Byggnadsår: 1962
Driftkostnad: ca 489 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2
Hiss: Nej
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Tomt/balkong/uteplats

Markägare: Föreningen äger marken

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel av insats: 0,66942%
Andel av månadsavgift: 066961%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 1 138 kr

Visa all fakta

Om föreningen

Brf Skvaltan ligger belägen på adresserna Per Hallströms väg 2-14 och på Telefonstigen 1A-F i Nacka. Föreningen består av tre fastigheter som byggdes 1962. Bostadrättsföreningen Skvaltan bildades i maj 2007 och har sedan starten förvaltats av HSB. Totalt finns det 142 lägenheter varav 132 bostadsrätter och 10 är hyresrätter. Det finns även 2 lokaler varav 1 hyrs ut och den andra används som styrelselokal. I anslutning till styrelselokalen finns ett uthyrningsrum.

Cykel- och barnvagnsförråd
Cykelparkering finns utomhus på anvisad platser. Cykel- och barnvagnsrum finns bredvid entréerna på Per Hallströms väg 2 och 12. Kodlås finns på cykelrummen i höghusen. Kod kan erhållas av styrelsen. I låghuset finns ett förråd längst bort i källarkorridoren mot Per Hallströms väg 10. Kod/Nyckel fås via fastighetsskötaren.

Tvättstuga
I föreningen finns det två tvättstugor, en på Per Hallströms väg 2 och en på Per Hallströms väg 12. De är belägna i respektive källare och boende i låghuset (Per Hallströms väg 6-10) är hänvisade att nyttja tvättstugan på Per Hallströms väg 2. I varje tvättstuga finns två tvättrum där man under tvättpasset nyttjar 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett förråd.

TV & Bredband
Kabel-Tv från Bredbandsbolaget, grundutbudet är avgiftsfritt för medlemmarna Samtliga lägenheter i föreningen är anslutna till bredband via Ownit, hastigheten är 100/100 Mbit. Det är frivilligt att aktivera tjänsten och den är helt avgiftsfri för medlemmarna. Kostnaden för abonnemanget debiteras föreningen.

Övernattningsrum
Föreningen tillhandahåller ett övernattningsrum beläget i den nya styrelselokalen på Per Hallströms väg 14. Övernattningsrummet är inrett med en bäddsoffa och en 1,40 m bred säng och det får plats tre vuxna eller en familj på 3-4 personer, Tillgång till toalett och pentry finns. Pris för en vuxen 100:-/Natt. Pris för familj eller två vuxna 200:-/Natt. Maximal tid att hyra är en vecka eller efter överenskommelse

Sopor
Det finns tre stora sopbehållare mellan Per Hallströms Väg 2 och 12.Föreningen har även 100 parkeringar både med och utan elstolpe.

Parkering
Föreningen har 100 parkeringsplatser (med och utan elstolpe). 250 kr/mån med elstolpe, 200 kr/mån utan elstolpe.

Gästparkering
Det finns en parkering för gäster belägen till vänster om infarten till Per Hallströms väg 2 och 12. Här kan gäster till boende i HSB Brf Skvaltan stå parkerade max 4 timmar. Har man gäster som vill stå en längre tid, (max 1 vecka) så finns det tre parkeringsplatser i föreningen man kan låna, för att få tillstånd att stå där mejlar man skvaltan@live.se minst 3 dagar innan. Dessa platser är belägna på Telefonstigen.

Utförda renoveringar
Föreningen bytte samtliga fönster 2014. Hissarna på Per Hallströms väg 2 är nyrenoverade. Stambyte skedde 2009. Tvättstugorna har nyligen utrustats med en ny maskinpark. Fasaderna putsades 2015. Föreningen har nyligen rustat upp parkeringen med ny asfalt och nya räcken. Gästparkeringen har också snyggas till och i slutet av 2016 renoverades tvättstugorna. Hissarna på Per Hallströms väg 12 renoverades första kvartalet 2017.

Ingen planerad avgiftshöjning för tillfället (informationen kontrollerades 2018-06-05). Föreningen anser sig ha god ekonomi.

Allmänt

Föreningens namn: HSB:s Brf Skvaltan
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1101
Kommun: Nacka

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Utgångspris

2 195 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 455 kr
Överlåtelseavgift betalas av: säljare

Månadsavgift

4 429 kr

Driftkostnader

ca 489 kr/mån
Antal i hushållet: 4
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 400 kr
Försäkring: 89 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 128 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2009-07-01
Besiktningsman: Ingemar Mathisen

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Per hallströms väg 6, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 4429 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens krav på minsta amortering går dock ej att simulera bort. Här kan du läsa mer om hur amorteringskraven fungerar.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand
Söndag 30/9   14:00-14:30
Per hallströms väg 6
Anmälan krävs
Välkomna på visning!
Måndag 1/10   19:00-19:30
Per hallströms väg 6
Anmälan krävs
Välkomna på visning
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad innan jag
bokar in mig på visning.
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
ANSVARIG MÄKLARE

Maxine Mazy

Fastighetsmäklare
Till toppen