Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare
Nacka

Tre Kronors väg 9

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Anmäl intresse
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare

Omsorgsfullt renoverad och modern funkislägenhet med sjöutsikt och fönster i tre väderstreck.

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2
  • Boarea: 49 kvm
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3

- Ljus hörnlägenhet med många fönster i tre väderstreck
- Omsorgsfullt renoverat med ett vackert kök och fina golv
- Utsikt över skärgårdens inlopp

Här kommer du vakna upp mitt i naturen omringad av vatten. Att bo mellan skärgård och stadens puls är lika svårslaget som att se vattnet och båtarna som åker förbi. Utöver fantastiskt läge erbjuder detta hem ett rymligt vardagsrum med plats för middagsbjudningar, ett rogivande sovrum helt utan insyn, ett fint renoverat kök med matplats intill fönster där du ser Stockholms inlopp, samt bra förvaringsutrymmen både i lägenheten och i externt förråd. Går du ut genom porten på husets baksida kommer du direkt upp på berget där du kan sitta och njuta av en fantastisk utsikt ända in till Stockholm. Det här 30-talshuset tillhör tveklöst ett av Nackas mest attraktiva bostadskvarter och bjuder på hög boendestandard.

Kvarnholmen är en expanderande stadsdel med väl bevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken som har fått nytt liv som områdets centrum. Här finns all tänkbar service så som Coop, apotek, bageri, skrädderi, kemtvätt, frisör, vårdcentral och tandläkare. På halvön finns även barnomsorg, lekplatser, gym, restauranger och glassbaren SNÖ som besitter titeln ”Sveriges bästa glass”.

Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, gymnasium, simhall och Nyckelvikens naturreservat når du enkelt på endast 5 minuter via Svindersviksbron som förbinder de två stadsdelarna. Från Kvarnholmen tar du dig till Slussen på ca 10 minuter med buss eller till Nybrokajen på dryga 20 minuter med SL:s pendelbåt. Båten tar dig även över till Djurgården på bara 2 minuter och vidare mot Frihamnen och Ropsten.

Den nyfikna kan läsa mer om Kvarnholmen på www.kvarnholmen.com

Måste upplevas på plats!

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2
Boarea: 49 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Kvarnholmen

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Brf Smalhusen:
Föreningen äger och förvaltar fastigheterna Gamla stenhuset och Nya stenhuset på adressen Tre Kronors väg 1-29 i Nacka. Föreningen har 6 lokaler, 16 hyreslägenheter och 66 bostadsrätter. Föreningen ombildades 2017 till bostadsrättsförening. Man har flera kvarvarande hyresrätter som anses vara en dold ekonomisk tillgång till föreningen på många miljoner. Föreningen disponerar även sammanlagt 38 garageplatser i det garage som de är delägare i genom Spisbrödets samfällighetsförening.

Byggår:
1930

Uppvärmning:
Fjärrvärme

Kabel-tv och bredband:
Telefoni, tv och bredband via Comhem.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har två gemensamma tvättstugor i port 13 och 15. Total 6 stycken tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp och en mangel. Du har även tillgång till föreningens bastu samt ett cykelrum i trapphuset.

Parkering:
Du har tillgång till garage under spisbrödsfabriken/fotbollsplanen där det finns parkeringsplatser för 1400 kronor i månaden.

Ekonomi:
Ingen avgiftsförändring planerad.

Kostnader vid köp:
Överlåtelseavgift, 2,5 % av gällande basbelopp debiteras köparen av lägenheten. Pantsättningsavgift 1 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren, dvs köparen.

Renoveringar:
Föreningen har avsatt 15 miljoner kronor för framtida underhåll. Föreningen har renovera stammarna (s.k. relining). I övrigt har ett flertal större renoveringar skett under de senaste två åren, bl a har samtliga fönster renoverats.

Kommunikationer:
Pendelbåten tar dig till Frihamnen, Lidingö Dalenum och sedan en kort tid tillbaka även till Ropsten.

Området:
Åt ena hållet kan du njuta av utsikten över Stockholms inlopp och åt andra hållet mysiga Svindersvik. På Kvarnholmen har man både storstadens närhet och puls samt naturnära och rofyllt läge intill Stockholms inlopp, här erbjuds det bästa av två världar.

För att läsa mer om områdets byggplaner så är rekommendationen att gå in på http://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/ eller http://www.kvarnholmen.com/

Kontakt:
Vill du kontakta bostadsrättsföreningen nås de lättast på brfsmalhusen@gmail.com .

Allmänt

Föreningens namn: Brf Smalhusen
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2019/2020 - Stamrenovering (se mer information nedan)
Besiktning av föreningens stammar genomfördes under 2017/2018 och bedömdes då vara i behov av åtgärd. Under 2019 skedde rörinfodring s.k. "relining" i stammarna för WC, badrum och kök för föreningens samtliga lägenheter.
2019 - OVK
2019 - Besiktning av hyresrätter
2019 - Installation av säkerhetsdörrar
2019 - Renovering av ytterfönster
2018 - Injustering av värmesystem
2018 - Renovering av undercentral
2018 - Postboxar
Kommande renoveringar: 2021 - Omläggning av tak
2020 - Radonmätning
2020 - Besiktning av balkonger
2020 - Passagesystem för ytterdörrar

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Under hösten 2019 beslutade styrelsen om avgiftshöjning på 9% avseende föreningens bostadsrätter efter analys av föreningens kommande underhållsbehov de kommande 50 åren. Samtliga hyresrätter fick en hyreshöjning om 1,7%. Började gälla från den 1:a februari 2019.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Alla bilder

+ 17 Visa alla 23 bilder
 

Planritning

Karta & område

Tre Kronors väg 9, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning