Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 2 899 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare
Nacka

Tre kronors väg 23

Månadsavgift: 2 899 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Paul Karlström, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Paul Karlström
Fastighetsmäklare

Perfekt tvårummare med stora sällskapsytor och en balkong i söder.

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 2, varav 1 sovrum
  • Boarea: 56 kvm
  • Lägenhetsnummer: 60
  • Månadsavgift: 2 899 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Välkommen till en mysig tvårummare på populära Kvarnholmen.

Här kommer du vakna upp mitt i naturen omringad av vatten. De stora fönsterpartierna tillsammans med balkongen i söder gör att ute och inne blir ett. Här bor mellan skärgård och stadens puls en trappa upp i huset. Utöver fantastiskt läge erbjuder detta hem ett rymligt vardagsrum med plats för middagsbjudningar, ett rogivande sovrum med klädkammare, ett funktionellt kök, ett helkaklat och fullt utrustat badrum, WC samt bra förvaringsutrymmen både i lägenheten och i två externa förråd. Det här 30-talshuset tillhör tveklöst ett av Nackas mest attraktiva bostadskvarter och bjuder på hög boendestandard.

Kvarnholmen är en expanderande stadsdel med väl bevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken som har fått nytt liv som områdets centrum. Här finns all tänkbar service så som Coop, apotek, bageri, skrädderi, kemtvätt, frisör, vårdcentral och tandläkare. På halvön finns även barnomsorg, lekplatser, gym, restauranger och glassbaren SNÖ som besitter titeln ”Sveriges bästa glass”.

Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, gymnasium, simhall och Nyckelvikens naturreservat når du enkelt på endast 5 minuter via Svindersviksbron som förbinder de två stadsdelarna. Från Kvarnholmen tar du dig till Slussen på ca 10 minuter med buss eller till Nybrokajen på dryga 20 minuter med SL:s pendelbåt. Båten tar dig även över till Djurgården på bara 2 minuter och vidare mot Frihamnen och Ropsten.

Den nyfikna kan läsa mer om Kvarnholmen på www.kvarnholmen.com

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 2, varav 1 sovrum
Boarea: 56 kvm
Lägenhetsnummer: 60
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Observera att lägenhetsytan grundas på senast gjorda uppmätning. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verkligen yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka
Område: Kvarnholmen

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,16280%
Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Om föreningen

Brf Smalhusen:
Bostadsrättsföreningen äger fastigheten Sicklaön 38:33. Bostäderna är fördelade på Tre Kronors väg 1-29. Föreningen ombildades 2017 till bostadsrättsförening. Man har flera kvarvarande hyresrätter som anses vara en dold ekonomisk tillgång till föreningen på många miljoner. Fördelningen består av 82 bostadsrättslägenheter varav 16 är hyresrätter.

Byggår:
1930

Uppvärmning:
Fjärrvärme

Kabel-tv och bredband:
Telefoni, tv och bredband via Comhem.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har två gemensamma tvättstugor. Total 6 stycken tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp och en mangel. Du har även tillgång till föreningens bastu samt ett cykelrum i trapphuset.

Parkering:
Du har tillgång till garage under spisbrödsfabriken/fotbollsplanen där det finns parkeringsplatser för 1400 kronor i månaden.

Ekonomi:
Ingen planerad avgiftshöjning.

Kostnader vid köp:
Överlåtelseavgift, 2,5 % av gällande basbelopp debiteras köparen av lägenheten. Pantsättningsavgift 1 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren, dvs köparen.

Renoveringar:
Föreningen har avsatt 15 miljoner kronor för framtida underhåll. Föreningen håller för närvarande på att renovera stammarna (s.k. relining), arbetet förväntas vara klart vecka 16. I övrigt har ett flertal större renoveringar skett under de senaste två åren, bl a har samtliga fönster renoverats.

Kommunikationer:
Pendelbåten tar dig till Frihamnen, Lidingö Dalenum och sedan en kort tid tillbaka även till Ropsten.

Området:
Åt ena hållet kan du njuta av utsikten över Stockholms inlopp och åt andra hållet mysiga Svindersvik. På Kvarnholmen har man både storstadens närhet och puls samt naturnära och rofyllt läge intill Stockholms inlopp, här erbjuds det bästa av två världar.

För att läsa mer om områdets byggplaner så är rekommendationen att gå in på http://www.nacka.se/stadsutveckling-trafik/har-planerar-och-bygger-vi/ eller http://www.kvarnholmen.com/

Kontakt:
Vill du kontakta bostadsrättsföreningen nås de lättast på brfsmalhusen@gmail.com .

Allmänt

Föreningens namn: Brf Smalhusen
Kommun: Nacka

Övrigt

Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer.Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

2 899 kr

Alla bilder

+ 10 Visa alla 16 bilder
 

Planritning

Karta & område

Tre kronors väg 23, Nacka

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning