Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 6 083 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 6 083 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Maxine Mazy
Fastighetsmäklare

Fabrikörvägen 20, Nacka Strand

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 126 kvm
  • Lägenhetsnummer: 440303
  • Månadsavgift: 6 083 kr
  • Driftkostnad: ca 930 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 3
  • Hiss: Ja

En extraordinär etagelägenhet med hörnläge, sjöutsikt och skogen som närmsta granne!

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 126 kvm
Lägenhetsnummer: 440303
Driftkostnad: ca 930 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3
Hiss: Ja
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen
Uppgiften om yta baseras på uppgifter från ekonomisk plan och andra grunddokument i föreningen. Ytan kan ha förändrats därefter. Bostadsrättsföreningen ansvarar inte för att angiven yta överensstämmer med verklig yta. Är ytan av stor vikt för dig som spekulant bör en uppmätning vidtas.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Nacka

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 1,842
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Gustafshög 1 äger fastigheten Nacka Sicklaön 369:38 som idag består av 67 st lägenheter fördelade på fyra hus där den första inflyttning skedde i april år 2000. Föreningens ekonomi är mycket välskött och man har under lång tid kunnat amortera av lån på fastigheten i högre takt än avtalad amorteringsplan. Nyckeltalen soliditet, skuldsättningsgrad och likviditet är alla positiva i jämförelse med motsvarande föreningar i storstäder. Föreningens ekonomiska förvaltare är idag Frubo AB i Linköping och den tekniska förvaltningen sköts av Habitec AB (tidigare MFS Fastighetsförvaltning AB). Habitec har regelbunden tillsyn och skötsel av fastigheterna och låter en fastighetsskötare ha genomgång av husen varannan vecka. Varje hus har dessutom en fastighetsvärd utsedd av föreningen.

Månadsavgift
Inga avgiftsförändringar är planerade i dagsläget (enligt årsstämma 2019-05-15).
I månadsavgiften ingår bland annat värme, vatten, TV, telefoni och fiberanslutning (leverantör är Telia). För mer information om vad som ingår i månadsavgiften kan föreningens senaste årsredovisning tillhandahållas.

Gemensamhetsutrymmen
I föreningen har medlemmarna gemensamma utrymmen i form av två stycken tvättstugor (på Fabrikörvägen 20 och Fabrikörvägen 14), fyra stycken cykelförråd (ett i varje hus) samt ett källsorteringshus.

Kommande underhåll
En långsiktig underhållsplan följs och avsättning till underhållsfond sker löpande. Föreningen ser kontinuerligt över energikostnaderna och kommer att göra kostnadsbesparande investeringar under kommande år. I övrigt är inget större underhåll är planerat i närtid. På årsstämman 2019 beslutade stämman att avsätta 500 000 kr i en bokslutsdisposition till en underhållsfond och i den mån då utrymme finns fortsätta med större avsättningar än stadgarnas minimibelopp på 120 000 kr.

Parkering
I föreningen finns det tillgång till parkering på gatan och i Nacka Strands garaget, inga bestämda platser utan man ställer sig där det finns plats. Som medlem får man ett parkeringskort per lägenhet, parkeringen kostar för närvarande 535 kr/månad. Från september (prel.) får föreningens medlemmar tillgång till ett bevakat garage under grannfastigheten, med ingång från Fabrikörvägen 6. Garageavgiften beräknas bli den samma som avgiften på gatan med skillnaden att den debiteras rullande per månad utan avbrott.

Övrigt
Exploatering av Nacka strand pågår och uppgifter om detta finner man på Nacka kommuns hemsida. https://www.nacka.se/

Allmänt

Föreningens namn: Brf Gustafshög 1
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Juridisk person tillåten: Nej
Kommun: Nacka
Markägare: Föreningen äger marken

Visa all fakta

Övrigt

Nacka kommun är en kommun i framkant och nya projekt är hela tiden på gång, bland annat kommer bostadsbebyggelsen att förtätas. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planerna för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Nacka stadsbyggnadsservice på info@nacka.se eller 08-718 80 00 för närmare information.

Pantsatt
Detta innebär att säljaren tagit lån för köpet av lägenheten med densamma som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet i samband med tillträdet.

Budgivning
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 083 kr

Driftkostnader

ca 930 kr/mån
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Angivna driftskostnader är säljarnas faktiska kostnader och dessa varierar utifrån antal personer i hushållet, avtalstyp och förbrukningsmönster.

Fördelas enligt följande

El: 626 kr
Försäkring: 304 kr

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 129 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2019-05-02
Besiktningsman: Dan Andersson

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Fabrikörvägen 20, Nacka Strand

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy
Maxine Mazy, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare

Maxine Mazy

Fastighetsmäklare