Hoppa till innehåll
Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Sverige
 
 
Månadsavgift: 4 750 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Filip Agetoft, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Filip Agetoft
Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 4 750 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Filip Agetoft, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Filip Agetoft
Fastighetsmäklare

Skatvägen 10, Segeltorp

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 81 kvm
  • Byggnadsår: 2017
  • Månadsavgift: 4 750 kr
  • Driftkostnad: 400 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 4
  • Hiss: Ja

Sällan till salu, 3a i 55+ förening i Segeltorp!

Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 81 kvm
Byggnadsår: 2017
Driftkostnad: 400 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Huddinge

Omgivning

I Segeltorp finns flera mindre villaområden, stora radhusområden, obebyggda naturmarker och ett av Europas största handelsområden, Kungens Kurva.

Segeltorp är en kommundel i den nordvästliga delen av Huddinge. Segeltorp består av sex delområden (från norr till söder): Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens Kurva.

Bebyggelsen är till största delen villor och radhus från olika tidsåldrar. I mitten av 1990-talet byggdes ett bostadsområde med lägenheter på Skansberget, ett bergskrön mellan Skansbergsvägen och Smista allé. Området har byggts ut med ytterligare flerfamiljshus de senaste åren.

Skansberget är en av Huddinges fornborgar, troligen anlagd under folkvandringstiden omkr. 500-talet ef.Kr. I Segeltorp finns gravfält från yngre järnåldern och flera gårdar med gamla anor, t.ex. Juringe gård och Segerstorp, varifrån namnet kommer. I början av 1900-talet började avstyckningen av de stora gårdarna till villatomter.

I Segeltorps naturmarker hittar man Långsjön och Gömmarens naturreservat. Långsjön ligger norr om Segeltorp. Här finns elljusspår, bågskyttebana och många stigar och vandringsleder, som kan ta dig ända till Gömmarens naturreservat i södra Segeltorp. Här finns också en badsjö, klarvattensjön Gömmaren, som erbjuder både klippbad och en liten sandstrand. Kalla vintrar kan man åka skridskor. I närområdet finns även Herrängens gård med mat och badmöjligheter.

I centrala Segeltorp finns närservice med vårdcentral, frisör, bibliotek, konditori, restaurang, café, gym. m.m. Ett av Europas största handelscentra, Kungens Kurva, finns placerat i Segeltorp vid E4:an. Kungens Kurva har kunder från hela Storstockholm. Här finns IKEA, Heron City och många stormarknader. I närheten av Kungens Kurva finns den välkända och populära handelsträdgården Zetas – finsmakarens trädgård. I Smista Allé, norr om Kungens Kurva, finns de flesta bilmärken representerade i de många bilaffärer som etablerat sig som ett pärlband efter allén.

I Segeltorp har de bilburna nära ut till E4/E20. Det finns flera busslinjer. I centrala Segeltorp går linjerna 703, 704, 707 och 710. Till Stuvsta pendeltågsstation är det 10 minuter, till T-bana Fruängen 8 minuter, T-bana Skärholmen 15 minuter.

Andel i föreningen

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Visa all fakta

Om föreningen

I det lugna och gröna kvarteret Kråkvik i Segeltorp stod Brf Gulsparven 1 färdigt 2017.
Brf Gulsparven 1 är en 55+ förening bestående av sammanlagt 47 stycken bostadsrättslägenheter i tre bostadshus. Bostäderna har två till fyra rum, kök med bra planlösningar och stor balkong eller uteplats. Högst upp finns sex takvåningar med stora terrasser i tre väderstreck. Föreningen äger marken. Det finns totalt 37 stycken parkeringsplatser var av 29 stycken med motorvärmaruttag samt 5 stycken besöksparkeringar.

Allmänt

Föreningens namn: Gulsparven 1
Föreningsform: Bostadsrätt
Kommun: Huddinge
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen

I fastigheten finns det övernattningsrum som medlemmarna kan hyra, samt en gemensamhetslokal. I fastigheten finns det även ett miljöhus med utrymme för källsortering, tvättstuga, cykelrum, rullstolsförråd och fastighetsförråd. Utöver detta finnas det undercentral för bergvärme, vatten el/telerum och repeaterlösning för mobiltäckning och porttelefon.

I entréplan i hus 2 finns en tvättstuga med tvättmaskin, tumlare och torkskåp som kan bokas på en bokningstavla.
Till varje lägenhet finns ett källarförråd.

Parkering

37 p-platser till boende inklusive 3 handikapplatser, varav 29 st av dessa med motorvärmaruttag, samt 5 st parkeringsplatser för besökande.

Parkeringsplats samt handikapplats med el, preliminärt 450 kr/mån.
Parkeringsplats utan el, preliminärt 350 kr/mån.

Kommunikationer

Om man ska in till Stockholm , går det buss från Häradsvägen antingen till Fruängen t-bana eller till Stuvsta pendeltåg beroende på vart man ska till i Stockholm.

Ekonomi

Månadsavgift

4 750 kr
I avgiften ingår värme, internet och kabel-tv

Driftkostnader

400 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 250 kr
Försäkring: 150 kr

Alla bilder

Karta & område

Skatvägen 10, Segeltorp

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
500 tecken kvar
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy