Hoppa till innehåll
 
Utgångspris: 
9 895 000 kr
Månadsavgift: 6 478 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Dunér, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Dunér
Franchisetagare / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Danderyd

Nora torg 18

Utgångspris: 
9 895 000 kr
Månadsavgift: 6 478 kr/månad
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Dunér, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Dunér
Franchisetagare / Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Modernt renoverat radhus i familjärt område!

  • Typ: Radhus
  • Rum: 5, varav 3 sovrum
  • Boarea: 137 m2
  • Lägenhetsnummer: 10
  • Byggnadsår: 1979
  • Månadsavgift: 6 478 kr
  • Driftkostnad: 2 912 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Välkommen till detta fina radhus på Nora Torg 18! Här har alla årstider sin egen unika charm. Särskilt under sommaren får du möjligheten att njuta av bostadens underbara uteplatser till fullo, perfekta för härliga AWs eller grillkvällar med vänner.

Ni möts av en ljus hall med vita väggar och vackert parkettgolv, som sträcker sig genom hela lägenheten och ger en enhetlig och stilfull atmosfär. Den praktiska garderoben med spegelskjutdörrar erbjuder generöst förvaringsutrymme. I bostaden finns två fräscha och helkaklade badrum, vars ljusgrå klinker och vita kakel ger en tidlös och modern känsla. På entréplan är det kombinerat med en praktisk tvättstuga komplett med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk.

Det fräscha och moderna köket är en dröm för den matintresserade, med gott om förvaringsutrymme, stilig svart bänkskiva och eleganta vita kakelplattor. Köket är fullt utrustat med allt man behöver. I anslutning till köket ligger det rymliga vardagsrummet, där målade väggar i mjuka nyanser skapar en avslappnad och inbjudande atmosfär. Härifrån har du direkt tillgång till den härliga altanen, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar med vänner och familj. På övre plan finns ett trevligt allrum med access till balkong, idealiskt för mysiga filmkvällar eller kompis häng. Tre välplanerade sovrum, varav två barnrum som även kan användas som hemmakontor eller gästrum. Det större sovrummet har dessutom en egen balkong, utmärkt för lugna morgnar eller kvällar.

Upplev trivseln och gemenskapen i denna brf med trevliga grannar och en engagerad styrelse. Här kan du njuta av lugnet i ditt eget hem, samtidigt som du har närheten till allt du behöver. Ta steget in i ett liv av bekvämlighet och modern elegans på Nora Torg 18.

Nora Torg i Danderyd erbjuder en kombination av lugn och bekvämlighet. Närheten till skogen, vattnet, Mörby Centrum, golfbanor, buss och förskola (närmsta ligger endast 200 m från huset) gör det till ett eftertraktat område att bo i. Med närheten till Danderydsvallen, Rinkebyskogen och Edsviken finns det gott om möjlighet till avkopplande promenader, löpning och friluftsliv för hela familjen. Trots den lugna miljön är Nora Torg inte långt från stadens puls. Med busshållplats runt knuten tar du dig till Mörby Centrum på några minuter, därifrån tar du dig lätt in till Stockholms City med tunnelbanan. Varma sommardagar har ni nära till Kvarnparksbadet där ni kan ta er ett svalkande dopp i en utomhuspool följt av en glass i kiosken.

Oavsett om du letar efter lugn och ro eller ett aktivt stadsliv kommer du att känna dig välkommen och hemma i detta underbara kvarter!
Varmt välkommen!

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Ljus hall med vita väggar och vackert parkettgolv som är genomgående för hela huset. Praktisk garderob med spegelskjutdörrar.

Badrum
Två helkaklade badrum med ljusgrått klinker och vitt kakel, med handfat med komod, överhängande spegelskåp och toalett samt dusch på entréplan och badkar på övre plan. På entréplan finns även dusch, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk, väggskåp som ger bra förvaringsmöjlighet samt en frånluftsvärmepump.

Kök
Fräscht och modernt vitt kök med goda förvaringsmöjligheter, stilig svart bänkskiva och stänkskydd med vita stora kakelplattor. Köket är välutrustat med två stycken kombinerade kyl och frys, ugn, micro, spishäll och diskmaskin. Intill fönstret i köket ryms ett matbord för fyra till sex personer.

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och har målade väggar med en behaglig ljus kulör vid soffdelen och en mörkare kulör vid matsalsdelen som skapar en naturlig rumslig känsla. Från detta rum har du access den härliga altanen.

Allrum
På övre plan finns ett trevligt allrum med utgång till balkong. Got om plats för soffgrupp, tv och förvaringsmöbel.

Sovrum
På övre plan finns tillgång till tre sovrum, två barnrum som även kan nyttjas som hemma kontor och gästrum, samt ett större sovrum med utgång till balkong.

Altan
Trevlig altan med plats för både matgrupp och lounge grupp

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 5, varav 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum
Boarea: 137 m2
Lägenhetsnummer: 10
Utgångspris: 9 895 000 kr
Byggnadsår: 1979
Driftkostnad: 2 912 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Inflyttning: Enligt överenskommelse

Tv/Internetanslutning

Telenor via fiber (250/250 mbit)

Värme- och ventilationsanläggning

Värmepump-frånluft (el)
Frånluft med återvinning
Respektive bostadsrätt är försedd med vattenburen golvvärme och egen frånluftsvärmepump.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Danderyd
Område: Nora

Omgivning

Nora är ett barnvänligt, lugnt och eftertraktat område. På gångavstånd från Nora torg når man förskolorna Nora herrgård och Svalan samt Kyrkskolan för låg- och mellanstadium. Inom Nora finns även Danderyds kulturskola, i den angränsande kommundelen har du även högstadieskolor och gymnasieskolor. Bussen tar dig snabbt från Nora torg till Mörby Centrum och med en promenad tar det endast 10- 15 minuter. Härifrån tar du dig smidigt vidare till Stockholms city via T- banan. Mörby centrum bjuder även på ett gott utbud av bland annat caféer, matbutiker, affärer och restauranger. På Nora torg finns närbutik med paketutlämning samt Nora Deli med restaurang och hämtmat. I avgränsningen till Nora Torg ligger Kvarnparken, ett härligt område med kulturbyggnader, stora grönytor och lekplatser. Här finns även kvarnparksbadet med bassänger som är öppet sommartid. I närheten finns också möjlighet för ungdomar att spela fotboll och hockey på Danderydsvallen. Längst med Edsviken finns en vacker strandpromenad, härliga klippbad, tennisbanor och båtklubb. För den golfintresserade finns Stockholms golfklubb som på vintern vistas av främst skidåkare och barnfamiljer som gärna nyttjar backen till pulkaåkning.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 7,6901%
Andel av månadsavgift: 0,0796

Pantsättningsavgift

573 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

1 125 014 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Brf Danarö 5 är äkta en som konverterades till Brf 2020 efter att ha varit en ekonomisk förening sedan 2017. Föreningen innehar fastigheten Danarö 5 med äganderätt. Fastigheten byggdes om 2020 från 24 lägenheter till att utgöra 11 radhus och två lägenheten, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen ingår i Nora Torgs samfällighetsförening.

EKONOMI
BoTema Fastighets AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning. Engångskostnader i samband med överlåtelse:
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp. Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar.

Senaste avgiftsförändringen gjordes 2024-01-01 och innebar en höjning med 10%.
Planerad höjning med 5% vid årsskiftet 2024/2025 (kontrollerad 2024-05-10).

Schablondebitering för vattenförbrukning vilket regleras i efterhand vid behov.

UNDERHÅLL OCH RENOVERING
Genomfört underhåll:
2020 Ombyggnation och totalrenovering.

Föreningen har ingen större pågående eller planerad renovering.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Respektive bostadsrätt har ett eget förråd i anslutning till bostaden.

GARAGE OCH PARKERING
Varje bostadsrätt har en egen parkeringsplats belägen på en gemensamhetsanläggning, obligatoriskt tillägg om 350 kr/mån.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV och bredband levereras av Telenor via fiber (250/250) ingår i avgiften.

ÖVRIGT
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Brandsäkerhetskontoret.

KONTAKT
Mail: brf.danaro5@gmail.com

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Parkering

Respektive bostadsrätt har egen parkeringsplats med elstolpe.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Planerad höjning med ca 5 %, vid årsskiftet 2024/25.

Ekonomi

Utgångspris

9 895 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

6 478 kr
I avgiften ingår kabel-tv
Bredband, Kabel-TV, avgift till samfälligheten för sophantering, trädgårdsskötsel.
Månadsavgiften inkluderar ett obligatoriskt tillägg om 350 kr/mån för parkering samt 154 kr/mån för vattenförbrukning.

Driftkostnader

2 912 kr/månad
Årlig elförbrukning: 5977 kWh/år
Antal i hushållet: 4
Kommentar: Varje bostadsinnehavare har eget elavtal, vatten debiteras utifrån en schablon. Debitering skar på varje månadsavi.

Fördelas enligt följande

El: 2 306 kr
Försäkring: 606 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Avgiftsförändringar

Planerad höjning med ca 5 %, vid årsskiftet 2024/25.

Pantsättning

Lägenheten är pantsatt

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 102 kWh/kvm/år
Energiklass: DD
Specifik energianvändning: 68 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2024-03-04
Besiktningsman: Håkan Hulling

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 28 Visa alla 34 bilder
 

Planritning

Karta och område

Nora torg 18, Danderyd

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 6478 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Nora, Danderyd
Nora torg 18
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning