Hoppa till innehåll
Sverige
 
Månadsavgift: 4 044 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Stefan Engroos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Stefan Engroos
Reg. Fastighetsmäklare
Uttran

Sandstuguvägen 24

Månadsavgift: 4 044 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.
Stefan Engroos, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Stefan Engroos
Reg. Fastighetsmäklare

Modern trea i populära Uttran!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 3, varav 2 sovrum
  • Boarea: 71,5 kvm
  • Lägenhetsnummer: 21104
  • Byggnadsår: 2016
  • Månadsavgift: 4 044 kr
  • Driftkostnad: 380 kr/mån
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 4
  • Hiss: Ja

Välkommen till denna välplanerade trerummare med fantastiskt läge. Bostaden erbjuder stora fönsterpartier i tre väderstreck som gör den ljus, social och mycket trivsam. Vidare erbjuds ett hemtrevligt kök i vitt med bänkskiva i sten samt rostfria vitvaror, rymligt helkaklat duschrum i fina färger med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Här finns även två bra sovrum och vardagsrum med balkong i soligt sydvästläge, Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om förvaring i bostaden samt tillgång till ett förråd i källaren.

Uttran är ett barnvänligt och omtyckt område som ständigt utvecklas. Här bor du i ett naturnära område högt upp utan genomfartstrafik med närhet till det mesta. Idag finns det skola, förskola, matbutik, restaurang, frisör samt inom kort kommer ett gym på kort promenadavstånd från lägenheten. Med en kort bussresa når man Tumba C som erbjuder pendeltåg till Stockholm, flertalet restauranger, butiker och apotek.

Säljarens ord:
Det jag har uppskattat med att leva och bo just här är att det är nytt, fräscht och det moderna köket med exklusiva tillval som stenskiva. Det bästa med att bo i denna gavellägenhet är solläget, man har sol hela dagen, det gör även att lägenheten ständigt känns ljus på grund av de stora fönsterna och det naturliga solljuset. Här kan du komma hem efter en dag på stranden och fortfarande ha sol på balkongen, vilket är superhärligt. I huset är det även bra isolering (värme och ljud) vilket gjort att det inte låter mycket från grannar men samtidigt håller det sig varmt i lägenheten när det blir kallare ute.

Anledningen till att jag har trivts i området är på grund av att det är lugnt men samtidigt ungdomligt. Här finns också närhet till det mesta så som gym, butik, restaurang, frisör, skola, förskola. Det man inte får glömma är närheten till naturen med fina promenadstråk och närheten till sjöar och badstrand. Via bussen kan man även ta sig till Tumba centrum med pendeltåg och butiker.

Läge+
Här förbereds en försäljning så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att inte missa ny information eller uppdateringar.

Om Bostaden

Beskrivning

Hall
Trevlig hall med direkt avhängning direkt till höger om entrén. Parkettgolv och målade väggar.

Duschrum/tvätt
Fint helkaklat duschrum med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme (el). Här finns: vägghängd WC, handfat, handdukstork (el), badrumsskåp med spegel och duschhörna med infällbara glasväggar. Vidare finns här tvättmaskin och torktumlare med praktiskt avlastningsbänk och skåp ovan med extra förvaring.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Bra förvaring i fyra garderober. Ett fönster bidrar med ljus. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum2
Bra sovrum med plats för säng och nattduksbord samt annan önskad möblering. Bra förvaring i två garderober. Parkettgolv och målade väggar.

Vardagsrum
Ljust och socialt vardagsrum tack vare bostadens gavelläge med fönster i två olika väderstreck samt öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för soffgrupp, medimöbel samt annan önskad möblering. Matplats invid fönster för 4-6 personer. Från vardagsrummet når man bostadens balkong i soligt sydvästläge. Här finns plats för utemöbler.

Kök
Hemtrevligt kök i vitt med bänkskiva i sten samt ett fönster som bidrar med ljus. Köksutrustningen består av rostfria vitvaror i form av: induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd, varmluftsugn och spisfläkt. Parkettgolv och målade väggar.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 3, varav 2 sovrum
Boarea: 71,5 kvm
Lägenhetsnummer: 21104
Byggnadsår: 2016
Driftkostnad: 380 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Kommentar: Enligt föreningens ekonomiska plan:

Grundläggning: Isolerad betongplatta. Prefabricerad stål-/betongstomme. Mellanbjälklag och i förekommande fall takbjälklag i lägenheterna av prefabricerad betong. Yttertak av prefabricerade takstolar, 22 mm råspont och papp. Utfackningsväggar av trä, ca 200 mm isolering, insida 13 mm gips.

Fasad: Fasaderna utgörs av skivmaterial. Fönsterpartier i fabriksmålat utförande.

Inredning: Samtliga innerväggar består av gips eller betong, delvis förstärkta i kök och våtrum. Rumshöjd 2,50-2,60. Skåpinredning i kök är fabrikstillverkad. Garderober, mm är av typ högskåp. Sockel, list, foder i trä i fabrikslackerat utförande.

Balkonger utförs i prefabricerad betong. Räcken av glas/alt sträckmetall. Uteplatser utförs med betongplattor.

Tv/Internetanslutning

Enligt föreningens ekonomiska plan:

I varje lägenhet finns Triple Play-system installerat. Grundutbud för digital-TV ingår i månadsavgiften.
Telefon och bredbandsuppkoppling betalas separat.

Värme- och ventilationsanläggning

Enligt förenings dokument "Drift & skötsel":

Uppvärmning
Fjärrvärme via Södertörns Fjärrvärme. Vattenburet system med radiatorer. Termostatstyrning.

Ventilation
I lägenheten sitter det friskluftsventiler bakom vissa radiatorer som är anpassade till lägenhetens storlek. På vinden i respektive hus sitter det en fläkt som suger luft från badrum och kök i samtliga lägenheter för respektive hus.

Vatten
Vattenförsörjningen sker via det kommunala nätet. Mätaren sitter i slussen på understa garageplanet i hus C3. Vattenförbrukningen mäts gemensamt i föreningen och kostnaden ingår i månadsavgiften.

Allmänt

Län: Stockholm
Kommun: Botkyrka

Omgivning

Välkommen till Tumba som tillhör Botkyrka kommun.
Här finns både villor, bostadsrätter och hyresrätter.
Omgivningen är naturskön med goda kommunikationer till både Stockholm och Södertälje.

Kommunikationer
Tumba station ligger intill Tumba C, här finns det både pendeltåg och bra bussförbindelser.
Härifrån kan du smidigt ta dig med buss till Salem, Hallunda, Vårsta, Skärholmen och Huddinge. Pendeltåget tar ca 25 min till Stockholm C och ca 15 min till Södertälje. För mer information och tidtabeller, besök www.sl.se

Natur och fritid
Är du en natur och friluftsmänniska?
Harbrostugan ligger i närheten av Tumba, här det finns motionsspår för dig som gillar att motionera i naturen. Både sporthall och ishall finns vid Tumba Gymnasium. Det finns ett relativt stort utbud av aktiviteter: sporthallar, bordtennishall, skytteklubb, styrketräning, inomhusbad, bandyplan, parklek, sportfält och gymnastikhall.

Här har du även nära till den omtalade Hågelbyparken, där det finns något för alla!
En mötesplats för nöje och konferens, som ligger mellan Tumba och Norsborg. Här kan du njuta av vällagad mat i rofylld miljö på Wärdshuset LM eller dagens lunch på populära Café Anna Giertz. besöka lantboden där du kan handla goda karameller i strut, tvålar, honung m.m. Under sommartid finner du även södra Stockholms största bakluckeloppis där man kan fynda till bra priser, eller kanske vill du se Sveriges bästa dansband en skön sommarkväll? Hågelby firar högtider, anordnar trädgårdsdagar, konserter och teaterföreställningar, dem huserar festivaler och mycket mer!
Se mer på deras hemsida www.hagelby.se.

Affärer och restauranger
Tumba Centrum erbjuder allt från livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, klädbutiker, bibliotek, systembolaget och apotek, helt enkelt allt du kan tänkas behöva i vardagen.

Skolor och barnomsorg
Det finns närhet till både förskolor och skolor. För mer information besök gärna kommunens hemsida på www.botkyrka.se

Övrigt
I närheten av Tumba C finns också bilskola, polis och Svenska kyrkan för dig som vill göra ett besök.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 3,07000%
Andel av månadsavgift: 3,07000%
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Enligt årsredovisning 2020:

Bostadsrättsföreningen Skogshöjden ligger i Uttran som är beläget i Botkyrka kommun.
Antal lägenheter: 50 bostadsrätter (total lägenhetsyta: 2 330 kvm) samt 1 lokal (garage) fördelat på 2 st flerbostadshus i 5 våningar vardera.

Portkod/nyckelbricka:
Föreningens entréer är utrustade med låssystem med nyckelbricka/porttelefon.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Skogshöjden i Uttran
Föreningsform: Bostadsrätt
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Botkyrka
Markägare: Föreningen äger marken

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Enligt årsredovisningen 2020:

2020- Installerat solceller på fastigheterna för att sänka föreningens elkostnader.
Kommande renoveringar: Enligt årsredovisningen 2020:
Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.

Gemensamma utrymmen

Enligt föreningens dokument "Drift & skötsel":

Föreningen har gemensamt förråd för förvaring av trädgårdsredskap mm.
Lägenhetsförråd finns i respektive hus på soutterängplanet. Det finns möjlighet att hyra extra förråd vid behov.
Barnvagnsförråd finns.

Parkering

Enligt information från tidigare försäljningar:

Garageplats finns under huskropparna som går att hyra för ca 750kr/mån och parkeringsplatser utomhus som går att hyra mot en avgift.
Separat kö till garage- och uteplats. Hyrs via Uttrans Förvaltnings AB.

Besöksparkering
Föreningen har ett antal parkeringsplatser för besöksparkering som kan utnyttjas mot en avgift.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Enligt föreningens hemsida juli-21:
Inga planerade avgiftsförändringar.

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

4 044 kr
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv
Telia basutbud ingår i avgiften.

Driftkostnader

380 kr/mån
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 380 kr

Alla bilder

+ 15 Visa alla 21 bilder
 

Karta & område

Sandstuguvägen 24, Uttran

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Kontakta mäklaren om du önskar en boendekostnadskalkyl.

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning