Hoppa till innehåll
 
Accepterat pris: 
275 000 kr
Månadsavgift: 680 kr/mån
Anmäl intresse
Lotte Myrebris, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Lotte Myrebris
Fastighetsmäklare/jurist
Sandra Neumark, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Sandra Neumark
Projektledare Nyproduktion SF Sydost / Certifierad Nyproduktion / Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Accepterat pris: 
275 000 kr
Månadsavgift: 680 kr/mån
Anmäl intresse
Lotte Myrebris, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Lotte Myrebris
Fastighetsmäklare/jurist
Sandra Neumark, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Sandra Neumark
Projektledare Nyproduktion SF Sydost / Certifierad Nyproduktion / Fastighetsmäklare

Williams väg 17A/B/C (andel i fritidsboende), Simrishamn

Fritidsboende på natursköna Österlen - Viks Fiskeläge!

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 4, varav 3 sovrum
 • Boarea: 78 kvm
 • Lägenhetsnummer: 1001-1004
 • Byggnadsår: 2009
 • Månadsavgift: 680 kr
 • Upplåtelseform: Andelsrätt

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 4, varav 3 sovrum
 • Boarea: 78 kvm
 • Lägenhetsnummer: 1001-1004
 • Accepterat pris: 275 000 kr
 • Byggnadsår: 2009
 • Upplåtelseform: Andelsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

 • Kommentar: Hög standard på elinstallationer i respektive lägenhet samt jordfelsbrytare.
  Alla lägenheter har brandlarm med utrymningslarm och brandsläckare.

Tomt/balkong/uteplats

Uteplats/terrass: Till varje lägenhet hör en liten separat trädgårdsdel. Mellan respektive uteplats finns avskärmning. Natursingel runt uteplatserna samt på gångarna för smidig skötsel.

Lägenhet 1001: Stor uteplats med trädäck i nordväst på husets framsida samt uteplats med byasten i sydost på husets baksida. Till lägenheten hör utemöbler med sittplats för sex personer, café-möbler med sittplats för fyra personer samt en Weber kolgrill.

Lägenhet 1002: Stor uteplats med trädäck i nordväst på husets framsida samt uteplats med byasten i sydost på husets baksida. Till lägenheten hör utemöbler med sittplats för sex personer, café-möbler med sittplats för fyra personer samt en Weber kolgrill.

Lägenhet 1003: Uteplats med trädäck i nordväst på husets framsida som övergår till stor uteplats med byasten utmed husets södra gavel. Från denna uteplats löper även en gång till en tredje uteplats med byasten i sydost på husets baksida. Till lägenheten hör utemöbler med sittplats för sex personer, café-möbler med sittplats för fyra personer samt en Weber kolgrill.

Lägenhet 1004: Uteplats med trädäck i nordväst på husets framsida. Till lägenheten hör utemöbler med sittplats för fyra personer och en Weber kolgrill.

Tv/Internetanslutning

Fiber finns indraget i fastigheten.
Visa all fakta

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning via värmepump samt ventilationssystem typ minimaster.
Samtliga lägenheter har golvvärme i entréplan och radiatorer på ovanvåningen.

Allmänt

 • Län: Skåne
 • Kommun: Simrishamn
 • Område: Vik

Omgivning

Viks fiskeläge är beläget vid havet på vackra Österlen, söder om Kivik och norr om Simrishamn. Från byn ser man upp mot naturreservatet Stenshuvud och uppe på landbanken kan man skymta golvbanan Lilla Vik. Utmed kusten finner man flera fiskelägen och inåt landet charmiga byar. Passa på att vandra från Vik längs den natursköna stigen, parallellt med havet, till grannfiskeläget Baskemölla eller ta en cykeltur för fika i Rörum. Varför inte ta ett dopp på fina Knäbäckshusens strand.

Österlens Golfklubb har två 18-hålsbanor - Lilla Vik och Djupadal. Banorna har mycket olika karaktär. Lilla Vik är en parkbana med vackra naturupplevelser längs Östersjöns strandbrink. Djupadal är en öppen, vacker hedlandsbana byggd på ren sandjord och med mer utmanande terräng. Utsikten från högsta punkt är magnifik och vid klart väder kan man blicka över Hanöbukten ända till Blekinge. Båda banorna är renoverade under senare år och erbjuder en kvalitativ och storslagen spelupplevelse.

Andel i föreningen

 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Andelsägaren betalar en insats i enlighet med den ekonomiska planen samt månadsavgift till föreningen för respektive andel. Information gällande andelstal, pris samt avgift för samtliga andelar i respektive lägenheter, se Lägenhetsredovisning under Dokument nedan. Avgifterna för andelarna skall täcka föreningens drift av fastigheten såsom el, vatten, uppvärmning, renhållning, TV, bredband, telefoni och kapitalkostnader. I avgiften ingår även spelrätterna på Österlens GK till och med 2018, därefter beslutar föreningens medlemmar om samarbetet med golfklubben skall fortgå. Via samarbetet har föreningen möjlighet att låna klubbhusets konferenslokal fem gånger per år för t.ex. föreningsstämma eller fest.

Bostadsrättsföreningen har totalt 40 andelar fördelat på fyra lägenheter med 10 andelar i respektive lägenhet. Varje andelsägare får efter rullande schema vistas i lägenheten fem veckor per år, se Veckoschema under Dokument nedan. Varje år sker förskjutning med en vecka framåt för respektive andel. Bostadsrättsföreningen gör en initial veckofördelning, men andelsägarna i respektive lägenhet kan i samförstånd på föreningsstämman sedan ändra veckofördelningen för kommande år. Andelsägare med flera andelar har då förtur att få sina andelar intill varandra i veckoschemat. Bytesdag är på söndagar.

Andelsägare som inte önskar nyttja sin andel har rätt att hyra ut andelen i andrahand. Zeranord AB kommer tillse att det finns möjlighet till hjälp med uthyrning av de veckor den egna andelen inte nyttjas. Dock ansvarar andelsägaren fullt ut för nyttjandet även vid andrahandsuthyrningen. Andelsägaren är skyldig att bevara sundhet, ordning och gott skick i huset samt på fastigheten och rätta sig efter föreningens ordningsregler. Detta gäller även de som hör till eller gästar hushållet. Andelsägaren skall hålla lägenheten med tillhörande utrymmen, inventarier och utrustning i gott skick och våra dem väl. Bostadsrättsföreningen ansvarar för sedvanligt underhåll av fastighet, lägenheter, inventarier samt utrustning, se Stadgar och Samägarvillkor under Dokument nedan.

Bostadsrättsföreningen har förvärvat fastigheten i september 2017.

Allmänt

Kommun: Simrishamn

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: Under 2016 har fastigheten delvis renoverats och byggts om. En ny lägenhet/studio om ca 42 kvm tillkom i samband med detta. Helt ny utemiljö med bl.a. gångar, planteringar och uteplatser.

Gemensamma utrymmen

Teknikutrymme och gemensam tvättstuga med tvättmaskin.
Kallförråd för golfklubbor. I anslutning till förrådet finns möjlighet till laddning för golfbilar samt vagnar.

Parkering

På fastigheten finns parkering med utrymme för ca fem bilar.

Övrigt

ERBJUDANDE att få 50 000 kr rabatt på den andra andelen för de som köper två andelar i de stora lägenheterna d.v.s. lägenhet nr 1001, 1002 eller 1003.
Alternativt få 40 000 kr rabatt på den andra andelen för de som köper två andelar i studion, dvs lägenhet 1004.

Information gällande andelstal, pris samt avgift för samtliga andelar i respektive lägenheter, se Lägenhetsredovisning under Dokument nedan.

I Veckoschema 2018 under Dokument nedan är reserverade andelar markerade. För information gällande reservation av en andel, vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

Ekonomi

Accepterat pris

275 000 kr

Månadsavgift

680 kr
Pris är 275 000 kr/andel och månadsavgift är 680 kr/andel i bostadsrätten för lgh 1001,1002 och 1003. Pris är 155 000 kr/andel och månadsavgift är 450kr/andel i bostadsrätten för lgh 1004. Avgiften ska täcka föreningens drift av fastigheten såsom el, vatten, uppvärmning, renhållning, TV, bredband och kapitalkostnader.
För de som är intresserade av ett medlemskap i golfklubben Österlen GK med två spelrätter till respektive andel blir månadsavgiften till 850 kronor per månad för de större lägenheterna och till 600 kronor per månad för studion.

Energideklaration

Status: Energideklaration är utförd
Energiprestanda: 35 kWh/kvm/år
Energiklass: C
Energideklaration utförd: 2016-03-04
Besiktningsman: Jamii Olsson, 14 energy Eklund & Eklund

Alla bilder och 3D

+ 34 Visa alla 40 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Williams väg 17A/B/C (andel i fritidsboende), Simrishamn

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 680 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader. Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga. Kostnader kan därmed tillkomma

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekost

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Lotte Myrebris

Fastighetsmäklare/jurist
 

Sandra Neumark

Projektledare Nyproduktion SF Sydost / Certifierad Nyproduktion / Fastighetsmäklare
Till toppen