Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 3 334 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. För att inte missa ny information eller uppdateringar – anmäl ditt intresse till mäklaren.
Ebba Jönsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ebba Jönsson
Butiksansvarig Malmö Söder, Reg. Fastighetsmäklare
Sammanfattning
Månadsavgift: 3 334 kr/mån
Anmäl intresse
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. För att inte missa ny information eller uppdateringar – anmäl ditt intresse till mäklaren.
Ebba Jönsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ebba Jönsson
Butiksansvarig Malmö Söder, Reg. Fastighetsmäklare

Bangatan 4B, Malmö

Riktigt fin 2:a i populär förening!

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 64,5 kvm
 • Lägenhetsnummer: 372
 • Byggnadsår: 1964
 • Månadsavgift: 3 334 kr
 • Driftkostnad: ca 120 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 5 av 9
 • Hiss: Ja
Läge+
Här förbereds en försäljning, så uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. För att inte missa ny information eller uppdateringar – anmäl ditt intresse till mäklaren.
Läs mer

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 64,5 kvm
 • Lägenhetsnummer: 372
 • Byggnadsår: 1964
 • Driftkostnad: ca 120 kr/mån
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 5 av 9
 • Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Kabel-TV via ComHem. Grundutbud ingår.
Internet via Bredband 2, 100/10. Ingår i avgiften.

Allmänt

 • Län: Skåne
 • Kommun: Malmö
 • Område: Möllevången

Andel i föreningen

 • Andel av insats: 0,20844
 • Andel av månadsavgift: 0,20844
 • Pantsättning: Lägenheten är pantsatt
 • Pantsättningsavgift: 448 kr

Visa all fakta

Om föreningen

Föreningens verksamhet omfattar förvaltningen av fastigheterna Stenbocken 2, 4, 5 och 6 vilka innehåller 410 lägenheter och 5 lokaler. I fastigheten finns 4 bostadshus med sammanlagt 19 trapphus med adresserna Sofielundsvägen 23, Södervärnsgatan 3 och Bangatan 4-6. G

I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägget vilket innebär att den enskilde bostadsrättsinnehavaren endast behöver teckna en vanlig hemförsäkring.
Föreningen har även gemensam el och som boende debiteras du för din elförbrukning på månadsavin.

Föreningen är certifierad av HSB vilket innebär att styrelsen har utbildning inom området för bostadsrättsjuridik och styrelsearbete. För mer info, besök föreningens informativa hemsida: www.hsb.se/malmo/stenbocken

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Den slutliga köparen uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter om kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar. Den senaste årsredovisningen och stadgar finns tillgänglig på vår hemsida

Allmänt

Föreningens namn: HSB Brf Stenbocken
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1401
Skattemässig status: Privatbostadsföretag (äkta)
Kommun: Malmö

Renoveringsbeskrivning

Gjorda renoveringar: 2003 - Tak renoverades i två omgångar
2003/2004 - Fönster byttes, inglasning av balkonger
2012/2013 - Vatten- och avloppsstammarna spolades
2013/2014 - Fasadrenovering och renovering av hissarna har genomförts
2014/2015 - OVK, nya maskiner i tvättstugor
Kommande renoveringar: 2016/2017 - Yttertak och loftgångar
2017/2018 - Invändigt och garagetak
2019/2020 - Dörrar/portar
2020/2021 - VVS

Gemensamma utrymmen

Gemensamma tvättstugor finns i källaren och det finns även ett gym med bastu (300 kr/år), en festlokal (300 kr i kostnad och 500 kr i deposition) och ett bibliotek att tillgå till föreningens medlemmar.

Parkering

Föreningen har 2 garage med totalt 243 platser samt 126 parkeringsplatser. Garageplats kostar 200 kr/månad att hyra och parkeringsplats 125 kr/månad. Separat kö tillämpas.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen räknar med att höja avgiften med 2% per år under de närmsta åren.

Övrigt

Leva och Bo - Säljarens ord om att bo just här

Välkommen till vår fantastiska lägenhet i en superbra förening på det bästa läget! Vi har trivts otroligt bra i denna välplanerade 2:a med stora och lättmöblerade rum. Lägenheten som har fönster åt både öst och väst ger ett vackert dagsljus i alla rum och på den inglasade balkongen i västerläge kan man från tidig vår till sen höst njuta av solen från förmiddag till tidig kväll. På balkongen finns det gott om utrymme för såväl bord som soffgrupp.

Denna fastighet kan man inte annat än älska! Den generösa föreningen bjuder på en välskött innergård, möjlighet till lån av hobbyrum samt ett mindre gym. Här finns ett litet bibliotek och under året ordnas det olika aktiviteter såsom grillkvällar, bussutflykter och glöggfester. För den som själv önskar att anordna fest finns lokal att låna. I lägenhetshyran ingår internet och föreningen har även tecknat ett väldigt fördelaktigt gemensamt elavtal. Bor du här behöver du inte leta dig gråhårig efter parkering om kvällarna. Här finns det möjlighet att hyra parkeringsplatser såväl utomhus som i varmgarage, detta till en mycket liten peng. Vid minsta problem finns husets hjälpsamma vaktmästare som hjälpt oss med allt från att starta bilen till att fixa stopp i avloppet. I källaren hittar du fyra stora fräscha tvättstugor med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp i vardera rum. Att få tid till tvätt är aldrig ett problem och med den generösa tvättiden på 4 timmar hinner du få undan mycket tvätt. På den stora inhägnade bakgården finns grill samt flera möjligheter att sitta. Här finns möjlighet att anordna såväl mindre grillkvällar med vännerna som större kalas och fester. På sommaren är det ljuvligt att ta med sig en solstol ner och njuta av en bra bok i solen.

En av de bästa sakerna med att bo här har varit närheten till allt. Med Ica i huset intill blir man snabbt bortskämd och glömmer man, som vi ofta gjort, bort en ingrediens till maten kan man utan större bekymmer springa ner och köpa till det som fattas. Runt knuten finns Malmös största busstorg Södervärn där du kan ta både stadsbussen in till stan eller regionbussarna ut till grannkommunerna. Föredrar du istället att pendla med tåg finner du Triangelns tågstation bara 7 minuter bort. Ett stenkast härifrån ligger Möllevångstorget där du tidigt på morgonen kan köpa färsk frukt och grönt. Möllevångstorget är även känt för sina restauranger med mat från världens alla hörn. Detta är ett trevligt ställe att vistas på under sommaren då alla uteserveringar är öppna. På favoritrestaurangen Carib Creol får du exotisk mat från Karibien och på den omtalade restaurangen Green Mango hittar du Malmös bästa asiatiska mat. För den shoppingglada finns både Mobilia och Triangelns köpcentrum på gångavstånd och på 10 minuter med cykel är du inne i Malmö City. Föredrar man istället grönska och vill njuta av en härlig promenad eller joggingtur finns vackra Pildammsparken en bit bort. Andra bekvämligheter såsom vårdcentral, Malmös sjukhus, gymmet 24 fitness och andra livsmedelsaffärer ligger bara ett stenkast från lägenheten. Du har med andra ord det mesta du behöver på ett väldigt kort avstånd. Vi hoppas du kommer att trivas i din nya bostad!

Ekonomi

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 120 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 334 kr
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv
Enhetsmätning av el tillämpas och tillkommer på din avi, i dagsläget ca 150 kr/mån.

Driftkostnader

ca 120 kr/mån
Antal i hushållet: 2
Kommentar: Driftskostnaden baseras på ägarens kostnader idag och varierar beroende på avtal, innehåll och leverantör.

Fördelas enligt följande

 • Försäkring: 120 kr

Energideklaration

Energiprestanda: 139 kWh/kvm/år
Energideklaration utförd: 2009-03-13

Alla bilder

+ 12 Visa alla 18 bilder
 

Planritningar

Karta & område

Bangatan 4B, Malmö

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Ansvarig mäklare erbjuder dig som ska köpa bostad en skriftlig beräkning av dina personliga boendekostnader. Om du önskar en boendekostnadskalkyl - kontakta mäklaren.

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

500 tecken kvar

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Ebba Jönsson

Butiksansvarig Malmö Söder, Reg. Fastighetsmäklare
Till toppen