Hoppa till innehåll
 
Månadsavgift: 6 998 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Nilsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Nilsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Påarp

Flybjärsvägen 334

Månadsavgift: 6 998 kr/månad
Aktiv matchning
Detta är en bostad som visas exklusivt på svenskfast.se. Mäklaren letar aktivt efter rätt köpare och uppgifter som pris och visningsdatum kan saknas. Anmäl ditt intresse för att få alla uppdateringar och mer information om denna bostad.
Vill du veta mer om bostaden?
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad
Jenny Nilsson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Jenny Nilsson
Fastighetsmäklare
Vad kostar boendet? Räkna på din månadskostnad

Renoverat radhus på perfekt läge i Påarp.

  • Typ: Radhus
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 118,5 m2
  • Lägenhetsnummer: 106
  • Månadsavgift: 6 998 kr
  • Driftkostnad: 700 kr/månad
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt

Välkommen till Påarps välskötta och mest familjevänliga radhusområde! På Flybjärsvägen 334 bor du på lugnt och avskilt läge intill Hagaskogen, en liten skogsdunge med mysiga gångstigar och ett hav av vitsippor varje vår. En utmärkt plats för både hundpromenaden och rastlösa barn.

Detta otroligt välskötta radhus på 118,5 kvm har renoverats löpande sedan 2019. Genomgående golv, släta väggar med moderna färgval, klinker i hallen och ett kök i absolut toppskick - här har ingenting lämnats åt slumpen. Intill köket finns separat tvättstuga med otroliga förvaringsmöjligheter, även den topprenoverad och optimalt utformad. Bostaden har en mycket tilltalande planlösning med gemensamhetsytorna på bottenplan och de tre sovrummen samlade på ovanvåningen. Separata klädkammare samt rymliga badrum finns på båda planen. På husets framsida finns en mycket välskött gräsmatta, stenlagd entré samt staket och grind för avskildhet. Här finns även ett stort privat förråd. På baksidan stiger du från vardagsrummet ut på den insynsskyddade uteplatsen, självklart belägen i soligt söderläge. En riktig oas med lättskött trallgolv, planteringslådor och högt staket med belysning. Bilen parkerar du tryggt i garaget som ingår i avgiften och du kan vara säker på att alla dina gäster får plats på det stora parkeringsområdet.

Brf Haga i Påarp är en mycket omtyckt förening som lägger stort vikt vid trivsel och gemenskap. Området präglas av gångstigar, grönområden och flera platser utformade för gemenskap och aktivitet. Det finns en stor lekplats, basketplan, boulebana, grillplats, stor festlokal samt en inomhuspool med bastu som alla boende kan nyttja. Allt precis runt husknuten och utan trafik.

Här har ni ett tryggt, snyggt och välskött boende i fantastiskt förening där både värme, vatten & garage ingår! För mer information kontakta ansvarig mäklare Jenny Nilsson på 0733-58 09 31, alternativt jenny.nilsson@svenskfast.se

Om Bostaden

Beskrivning

HALLEN är renoverad 2018 med nya ytskikt, har släta målade väggar och genomgående golv in i kök och vardagsrum. Vid entrén ligger praktiskt mörk klinker. I hallen finns separat klädkammare samt garderobsförvaring. Trappan upp till andra våningen är ommålad och fick nya mattor 2020.

KÖKET totalrenoverades 2019 med nya ytskikt, stommar och luckor från IKEA, vitt stänkskydd och bänkskiva i mörkt trä. Maskinparken består av induktionshäll samt inbyggnadsugn och micro (IKEA), spisfläkt (Franke), diskmaskin, kyl och frys (Asko). Samtliga vitvaror inköpta 2019. Delvis ny dragen el utförd av elektriker.

TVÄTTSTUGAN nås via köket och renoverades 2019 med nya ytskikt, nytt klinkergolv, vitvaror samt inredning från IKEA. Tvättstugan består av en praktisk tvätt-del med bänkskiva och vask, tvättmaskin och torktumlare (Bosch) samt en inredd förvaringsdel. Helt ny dragen el utförd av elektriker.

VARDAGSRUMMET totalrenoverades 2019, har samma genomgående golv som kök och hall, släta vita väggar samt fondvägg målad med grå kalkfärg. Inbyggd belysning i taket och helt ny dragen el utförd av elektriker. Stort fönsterparti med rullgardiner samt utgång till uteplats på baksidan via altandörren.

BADRUMMET på entréplan är helkaklat i beigea toner. Här finns stor duschplats med draperi, vit kommod med extra hörnförvaring, spegelskåp och wc.

SOVRUMMEN ligger samlade på ovanvåningen. Alla tre rum är renoverade 2018 med nya ytskikt och nymålade fönster. Rummen är av olika storlek och har släta väggar målade i moderna kulörer samt har takkupor för extra ljus och utrymme. Två av sovrummen har garderober och på ovanvåningen finns även en extra separat klädkammare.

BADRUMMET på ovanvåningen har öppningsbart takfönster, vita kaklade väggar samt våtrumsmatta. Duschhörna som avgränsas med glasvägg, wc samt vit kommod med spegel ovanför.

UTEMILJÖN består av inhägnad trädgård med stenläggning och gräsmatta på framsidan samt insynsskyddad uteplats med trallgolv och högt plank med belysning på baksidan. Tomtens framsida fick nytt staket, trädäck vid entrén samt ny anlagd gräsmatta 2021. På framsidan finns även ett stort och gediget förråd. Förrådet renoverades 2020 med nya ytskikt samt ny dragen el, utförd av elektriker.

Sammanfattning

Typ: Radhus
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 118,5 m2
Lägenhetsnummer: 106
Driftkostnad: 700 kr/månad
Upplåtelseform: Bostadsrätt

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Upplåtna utrymmen

Stort eget förråd på tomtens framsida.

Tomt/balkong/uteplats

Upplåten mark: Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Tv/Internetanslutning

Föreningens fastigheter är uppkopplade på Comhems TV-Basnät samt Comhems bredband för internet. I avgiften ingår 50/10 uppkoppling. För komplettering av detta, kontakta Comhem. Föreningen har även en intern Tv-kanal som underhålls av vicevärden.

Allmänt

Län: Skåne
Kommun: Helsingborg
Område: Påarp

Omgivning

Påarp är en omtyckt by belägen 10 km öster om Helsingborg. Påarp har en lång historia, men samhällets verkliga uppsving kom på 1960-talet då bostadsområdet kring Lokvägen började byggas. Under 15 år byggdes drygt 200 villor och idag bor drygt 3 000 personer i Påarp. Det finns goda pendlingsmöjligheter med tåg till Helsingborg och Åstorp/Hässleholm/Kristianstad samt direkt närhet till E6an och E4an.

I Påarp finns två olika förskolor, grundskola från F-9, vårdcentral, mataffär, pizzeria och restaurang, bageri och kiosk samt en skönhetssalong. För den idrottsintresserade erbjuds bland annat fotboll och innebandy, funktionell utomhusträning i grupp eller ensam i utegymmet samt närhet till Vasatorps Golfklubb. Vidare erbjuds scoutverksamhet, sångkörer och närhet till Helsingborgs Djur- och lekpark.

Kuriosa: I Påarp finns Sveriges största jordgubbsodling och fotbollsspelaren Andreas ’Granen’ Granqvist, kommer härifrån.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 0,77525
Andel av månadsavgift: 0,77525

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning

139 347 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Det underlag som ligger till grund för beräkning av uppgiften har inhämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.
Observera att föreningens skuldsättningsgrad kan ha förändrats sedan årsredovisningen som ligger till grund för beräkningen upprättades.

Om föreningen

Föreningen Brf Haga HSB bildades 1979. Föreningen har 140 bostadsrättslägenheter i småhusform med tillhörande garage i separata byggnader samt ett stort antal fria parkeringsplatser. Kvartersgården innehåller vicevärdsexpedition, festlokal med fullt utrustat kök och musikanläggning samt inomhuspool med dusch, bastu och omklädningsrum.

Föreningen har tre fast anställda, en som sköter trädgård och fastigheter, en som utför diverse sysslor som snickeri och måleriarbete samt en lokalvårdare. Föreningen har tecknat ett avtal med Anticimex för skadedjurshantering.

I avgiften för boendet ingår bostadsrättstillägget så detta behövs inte tecknas extra till hemförsäkringen.

"Brf Haga värnar om gemenskap och ett trivsamt boende. I bostadsrättsföreningen är det många familjer som ska trivas tillsammans vilket innebär att man måste visa hänsyn grannar emellan. Med en ömsesidig respekt och ett gott humör formar vi kvarteret som bygger på trivsel, trygghet och samhörighet."

Läs mer på föreningens hemsida https://haga.hsbbrfwebb.se/

Gemensamma utrymmen

I kvartershuset finns en festlokal att hyra för 300:-/dygn. Lokalen får endast hyras av boende i brf Haga och är till för
aktiviteter av privat karaktär. Det är inte tillåtet att hyra för någon annans räkning.

Föreningen har ett enkelt övernattningsrum, med 4 sängplatser. Bokas på vicevärdskontoret eller via mail.
Pris 200:-/natt

Täckt gallersläp, 50:-/dygn
Häcksax, 25:-/dygn
Bord och stolar

Parkering

Till varje lägenhet finns ett låsbart kallgarage. På föreningens två parkeringsområden finns det uppmärkta parkeringsplatser där man kan parkera var som helst inom markerat område. Föreningen har två handikapplatser, dessa är endast till för de som har tillstånd att parkera där. Parkeringsområdet har utrustats med extra stålkastare som styrs av rörelsedetektorer.

Ekonomi

Månadsavgift

6 998 kr
I avgiften ingår värme, vatten, garage och bostadsrättstillägg
Till bostadsrättens månadsavgiften tillkommer även ett fast tillägg för Com Hem på 83 kr i månaden. Grundavgift plus tillägg ger en total fast avgift på 7081kr i månaden.

Driftkostnader

700 kr/månad
Antal i hushållet: 2

Fördelas enligt följande

El: 700 kr

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.
Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Pantbrev

Pantsättning: Lägenheten är pantsatt

Försäkring

Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med If för att underlätta ditt bostadsköp. När du köper bostad eller fritidshus genom Svensk Fastighetsförmedling är den automatiskt försäkrad. Vi kallar det Flytta in-försäkring. Den är kostnadsfri och gäller under de första 30 dagarna. Fortsätter du sedan att försäkra hemmet eller fritidshuset hos If får du 10% rabatt och flera andra unika förmåner. Fråga din mäklare för att ta del av erbjudandet.

Alla bilder

+ 20 Visa alla 26 bilder
 

Planritning

Karta och område

Flybjärsvägen 334, Påarp

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Fler värden

Här nedanför kan du ändra ränta, amortering och driftkostnader och se hur de påverkar kalkylen.

Återställ alla värden
Visa fler

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/månad

Observera att driftskostnaderna som anges ovan baseras på säljarens faktiska kostnader det senaste året om inget annat särskilt anges.

Vilka driftskostnader köparen kommer att ha beror på hur bostaden kommer att användas, vilka abonnemang som kommer att tecknas och övriga omständigheter i det enskilda fallet.

Boendekostnad per månad

Ränta
+  kr
Driftkostnad
+  kr
Månadsavgift
+ 6998 kr
Skattereduktion
 kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Ansök om lånelöfte

Hos vårt systerbolag Ordna Bolån kan du enkelt ansöka om lånelöfte eller bolån. En ansökan, svar från flera banker.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Kontaktuppgifter
500 tecken kvar
Har du lånelöfte?*
Vill du ha hjälp med lånelöfte?
Vill du få nyheter och erbjudanden?

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
 
 
 
Ta del av vår integritetspolicy
 
 
 

Liknande objekt till salu

Påarp, Helsingborg
Flybjärsvägen 334
Dela bostad: Dela på Facebook Dela med epost Dela med sms Kopiera länk Länken kopierad

Planritning