Hoppa till innehåll
Sverige
 
Pris: 
2 595 000 kr
Månadsavgift: 5 559 kr/mån
Anmäl intresse
Charlotte Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Charlotte Johansson
Fastighetsmäklare & Teamledare - Certifierad nyproduktion
Karlskrona

Gulsippevägen 2

Pris: 
2 595 000 kr
Månadsavgift: 5 559 kr/mån
Anmäl intresse
Charlotte Johansson, Mäklare Svensk Fastighetsförmedling
Ansvarig mäklare
Charlotte Johansson
Fastighetsmäklare & Teamledare - Certifierad nyproduktion

Hemtrevlig 4:a med det lilla extra!

  • Typ: Bostadsrättslägenhet
  • Rum: 4, varav 3 sovrum
  • Boarea: 95,8 kvm
  • Lägenhetsnummer: 1-1101
  • Byggnadsår: 2022
  • Månadsavgift: 5 559 kr
  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Våning: 1 av 4
  • Hiss: Ja

Äntligen! Nu planeras för byggnation av helt nya lägenheter på Gullberna Park - 48 kvalitativa bostadsrätter, med både naturen och havet runt husknuten. Varmt välkommen till Brf Skogsgläntan 1 där treor och fyror samsas i ett elegant lamellhus med vackert yttre i trä som smälter fint in med den omkringliggande ek- och bokskogen.

Här designas smakfulla och välplanerade bostäder där varje kvadratmeter har en funktion och finns på rätt plats. Lägenheterna karakteriseras av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar moderna hem med fina sociala ytor som ger gott om plats för umgänge med familj och goda vänner. Bra takhöjd på 2,60 meter, stora fönsterpartier och sobra färgval, skapar rymd och ljus i bostäderna. All interiör är omsorgsfullt utvald av arkitekten för att hålla ett stilrent utförande med hög kvalitet. Genom fyra noga framarbetade färgval till kök och badrum finns dessutom möjlighet att kostnadsfritt sätta egen prägel på den nya bostaden. Samtliga lägenheter har en generöst tilltagen balkong på ca 9 kvm i härligt sydvästläge med utsikt mot den natursköna omgivningen, och även havet lite längre upp i huset. Fyrorna har dessutom både ett extra badrum samt en extra balkong mot nordost.

Här betalar du 100% av insatsen först när det är dags att få nycklarna i handen dvs. inga förskott eller delbetalningar!

För mer information om hela projektet, se Dokument och Länkar nedan. Vill du veta vilka ytterligare bostäder som fortfarande finns lediga i Brf Skogsgläntan 1, se Boväljaren lite längre ner på sidan.

Varmt välkommen att kontakta mäklarna med frågor och funderingar!

Om Bostaden

Beskrivning

I Brf Skogsgläntan 1 har arkitekten noga arbetat med att skapa harmoni på både ut- och insidan. Planlösningarna är väl genomtänkta med materialval som andas kvalitet. Genom fyra noga framarbetade färgkoncept till kök och badrum finns dessutom möjlighet att kostnadsfritt sätta egen prägel på den nya bostaden.

Välkommen in i lägenheten! Entrén är väl upplyst av infällda spotlights och bjuder på goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv som tål såväl smuts som väta. I köket, vardagsrummet och sovrummen ligger ett vackert vitpigmenterat ekparkettgolv.

Köket är stilrent med målade släta luckor och mjukstängande skåp med push-funktion, bänkskiva i laminat och stänkskydd av kakel. Belysning i form av spotlights i tak samt under väggskåp ovan arbetsytan. Köket utrustas med glaskeramikhäll, inbyggnadsugn och inbyggd mikro samt helintegrerad diskmaskin, vilket även gäller kyl och frys som är i fullhöjd.

Helkaklat badrum med infällda spotlights i tak och komfortgolvvärme (el). Badrummet har wc, tvättställ med kommod (i stora badrummet) och stor infälld spegel med belysning ovan, dusch med raka öppningsbara duschväggar i klarglas, handdukstork (el) samt tvättmaskin och torktumlare. En bänkskiva i laminat över maskinerna ger bra yta för exempelvis vikning av tvätt och handdukarna kan praktiskt förvaras i skåpen ovanför.

I 4:orna finns dessutom ett extra badrum med wc, tvättställ, en infälld spegel med belysning ovan, dusch med raka öppningsbara duschväggar i klarglas och handdukstork (el). Även detta badrum är helkaklat med infällda spotlights och har komfortgolvvärme (el).

Samtliga vitvaror i kök och badrum är från Bosch.

För mer detaljerad beskrivning av bostadens standard, se "Projektbroschyr" under Dokument nedan. Här kan du även läsa om de fyra olika färgkoncepten som går att välja på för dig som köpare. Notera att möjligheten att välja koncept är beroende av när i byggprocessen du väljer att teckna avtal.

Sammanfattning

Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 4, varav 3 sovrum
Boarea: 95,8 kvm
Lägenhetsnummer: 1-1101
Pris: 2 595 000 kr
Byggnadsår: 2022
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Ritning(ar)

Byggnadssätt

Kommentar: På fastigheten Karlskrona Gullbernahult 103-105 kommer det att uppföras tre byggnader som inrymmer föreningens 48 st bostadsrätter, varav 24 st 3:or och 24 st 4:or. Byggnaderna uppförs som flerfamiljshus i 4 våningar ovan entréplan med träfasader, papptak och 3-glas aluminiumbeklädda träfönster. För mer detaljerad information om byggnadens tekniska beskrivning, se "Projektbroschyr" under Dokument nedan.

Tomt/balkong/uteplats

Balkong: Till bostaden hör en rymlig balkong på ca 9 kvm med läge i sydväst.
Balkong: Bostaden har även en balkong med läge i motsatt väderstreck mot nordost.

Tv/Internetanslutning

Anslutning till fibernät. Lägenheten har multimediauttag för TV, bredband och IP-telefoni.

Värme- och ventilationsanläggning

- Värme -
Fjärrvärme med radiatorer. Elektrisk komfortgolvvärme i badrum.

- Ventilation -
FTX (ventilation med värmeåtervinning).

Allmänt

Län: Blekinge
Kommun: Karlskrona
Område: Karlskrona Centralt

Omgivning

Gullberna Park är ett attraktivt bostadsområde med i huvudsak villabebyggelse omgiven av vacker natur och med direkt närhet till havet. Huset kommer att ligga inbäddat i den vackra lövskogen runt omkring och med promenadavstånd till flera förskolor samt två fristående grundskolor F-9, den ena med hälsa- och idrottsprofil samt den andra med montessoriinriktning. Ett par hundra meter från huset ligger busshållplats med goda kommunikationer in till Karlskrona centrum och Lyckeby. Dessutom finns fina cykelvägar in till centrala Karlskrona som ligger endast ca 6 km bort och till Lyckeby som ligger ca 1 km bort med stort serviceutbud på köpcentrum Amiralen. I området finns flera parkeringsplatser och möjlighet att vara med i elbilspoolen.

Andel i föreningen

Andel i föreningen: 2,2250
Andel av månadsavgift: 2,2250
Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt

Om föreningen

Vill du få tillgång till intygsgiven Kostnadskalkyl för Brf Skogsgläntan 1? Vänligen kontakta mäklaren.

Här på populära Gullberna Park, nära såväl kommunikation, service, förskola, skola och naturen kommer det under 2021-2022 i en första etapp (av två) att uppföras tre flerfamiljshus med totalt 48 stilfulla lägenheter. Lägenheterna kommer få generöst tilltagna ytor, goda förvaringsutrymmen och en eller två balkonger, dessutom ett extra badrum i fyrorna. Det kommer även finnas möjlighet att kostnadsfritt välja mellan fyra olika färgkoncept i kök och badrum för att sätta personlig prägel på den nya bostaden.

Allmänt

Föreningens namn: Brf Skogsgläntan 1
Föreningsform: Bostadsrätt
Juridisk person tillåten: Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Kommun: Karlskrona
Markägare: Föreningen äger marken

Gemensamma utrymmen

- Lägenhetsförråd -
Förråd finns inne i lägenheterna.

- Föreningsförråd -
Gemensamt förråd i respektive entréplan för bl.a. barnvagn, rullstol och rullator.

- Parkeringsplatser -
I föreningen finns 33 st parkeringsplatser som hyrs ut till en kostnad av 500 kr/månad, varav 3 st är för personer med nedsatt rörlighet. Parkeringsplatserna kommer att ingå i en samfällighet tillsammans med kommande etapper i området.

- Poolbil -
Via föreningen får medlemmarna tillgång till poolbil.

- Cykelparkering -
I föreningen finns cykelställ som står väderskyddade i entréplan under husen.

- Sophantering -
Rum för sopsortering finns i entréplan.

- Postfack-
Postfack ingår till respektive lägenhet och har gemensam placering på entréplan i anslutning till hissen.

- Utemiljö -
Runt huset sparas så mycket av den befintliga vegetationen som möjligt. Entréplanet ansluts till skogsbacken med träinklädda gradänger som utformas i sittbar höjd och med infällda trappor. Undertak i trä med belysning i entréplanet ger en varm ton, men även trygghet. Mot gatuplanet placeras bänkar med träsits och god sittkomfort.

Övrigt

Gullberna Park i Karlskrona expanderar och här planerar nu Norrterna, i samarbete med SBB, att uppföra totalt 80 lägenheter, fördelat på 5 hus med 16 lägenheter i vardera. I första etappen kommer det att byggas tre hus i Brf Skogsgläntan 1. Norrterna startades för att göra något som få bostadsutvecklare gör idag - att bygga och sälja bostäder i hela landet med hög kvalitet till priser som passar många, utan att för den delen göra avkall på kvalitet och boendeupplevelse. Drivkraften är att det inte ska kosta mer att bo i en bostadsrätt från Norrterna än vad det gör att bo i en nyproducerad hyresrätt. Läs mer om Norrterna och SBB under Länkar nedan.

Detaljplanen möjliggör utveckling av ytterligare bebyggelse i Gullberna Park på fotbollsplanen. Se Karlskrona kommuns hemsida för mer information: www.karlskrona.se

Ekonomi

Pris

2 595 000 kr

Månadsavgift

5 559 kr
I månadsavgiften ingår värme och vatten.
Bostadsrätthavaren tecknar eget avtal med leverantör och svarar för kostnaden avseende hushållsel, hemförsäkring inkl. bostadsrättstillägg samt TV, bredband och telefon (fiber). Driftskostnaden är preliminär eftersom huset ännu inte är byggt och beräknas till ca 950 kr/mån. Kostnaden kan variera för olika hushåll exempelvis beroende på antalet boende och konsumtionsmönster.

Alla bilder

Karta & område

Gulsippevägen 2, Karlskrona

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Överstiger era sammanlagda årsinkomster kronor före skatt? Svaret påverkar amorteringarna.
Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 5559 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Finansinspektionens regler gör det möjligt för bankerna att bevilja amorteringsfrihet under de första fem åren vid köp av nyproduktion. De flesta bankerna kräver ändå samma amortering som vid köp av begagnad bostad.

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader, Finansinspektionens amorteringskrav på minsta amortering går dock ej att simulera bort.

Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga och kostnader kan därmed tillkomma, läs mer om exempelvis driftkostnad, pantbrev och lagfart och bolåneräntor.

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekostnad.

Visa all ekonomi

Kontakt

Hur kan jag hjälpa dig?

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

500 tecken kvar
Har du lånelöfte?

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand
Ta del av vår integritetspolicy

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!

Du fyllde inte i någon e-postadress. Ange den nedan för att inte missa någon information.
Ta del av vår integritetspolicy

Bilder

Planritning