Sälja bostad med Svensk Fastighetsförmedling

Genom våra 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Vi hittar inte bara köpare från området där du bor utan vi hittar köpare från hela landet. Det ger dig möjlighet till en riktigt bra bostadsaffär där du kan få bättre betalt för din bostad.

Det är nu din bostad visar upp sig från bästa sidan. det är precis nu du borde värdera, plåta och förbereda försäljning, eller hur? Just nu har vi värderingsdagar. Vill du veta hur många köpare som är intresserade av din typ av bostad? Testa här eller kontakta din lokala bobutik så hjälper vi dig med värderingen och råd för att lyckas med en riktigt bra bostadsaffär.

Vill du veta vad din bostad är värd?

Vi kommer gärna hem till dig och gör en uppskattning av marknadsvärdet på din bostad.
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss!

Jag godkänner integritetspolicyn

Därför ska du välja Svensk Fastighetsförmedling när du ska sälja din bostad.

Köparna kommer till oss

Genom att sälja med Svensk Fastighetsförmedling drar du nytta av alla de fördelar ett starkt varumärke innebär.

Vi annonserar för miljoner

För att du skall göra en riktigt bra bostadsaffär, ser vi till att din bostad presenteras på bästa möjliga sätt, i rätt tid och på rätt plats.

Vi hjälper köparna köpa

Genom personlig vägledning, vårt nära bolånesamarbete med SEB och ett flertal tilläggstjänster ser vi till att en blivande köpare är rätt förberedd för en snabb affär.
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!