Hoppa till innehåll

Premium

Vårt försäljningskoncept för exklusiva hus och lägenheter

Ska du sälja en bostad som har något extra är det viktigt att du behandlar den därefter. Vi har därför tagit fram ett försäljningskoncept, särskilt anpassat för exklusiva hus och lägenheter. Vi kallar det Premium.

Du som säljer ditt hus eller din lägenhet under namnet Premium får den omsorg som krävs för att försäljningen ska hamna på en nivå både du och din bostad förtjänar.

Det innebär professionell och varsam hantering, liksom ett exklusivt marknadsföringspaket. Att sälja med Premium är ett tydligt bevis för att din bostad är unik och därmed en effektiv metod för att få köparna att inse detsamma.

Exklusivt prospekt

Redan i presentationen av din bostad märker köparna att den är något utöver det vanliga. Prospektet för en Premiummärkt bostad är mer exklusivt än för en annan typ av bostad, både bild- och textmaterial håller en mycket hög nivå.

Professionell fotografering

Våra duktiga yrkesfotografer hittar vinklarna och detaljerna som framhäver det speciella med ditt exklusiva hus eller lägenhet. Om du säljer ett hus ingår även en avancerad höghöjdsfotografering.

Ingående rådgivning från inredningskonsult

Vi låter en inredningskonsult titta på din bostad och ge tips på effektfulla åtgärder för att ytterligare förstärka intrycket för köparna.

Unikt marknadsföringskoncept för unika bostäder

Våra Premiumbostäder får ett eget utseende i tidningar, på internet och i våra Bobutiker. De fina bilderna får extra stort utrymme och formgivningen förstärker den exklusiva känslan.

Unikt utseende på svenskfast.se

Självklart har Premium även ett eget utseende på svenskfast.se med premierad placering i sökresultatet.

Varudeklarerat och Energideklaration ingår vid försäljnig av villa

I Premium ingår vår försäkring Varudeklarerat. Den innebär att du som säljer ett exklusivt hus får din bostad noga kontrollerad av en utomstående besiktningsman. Dessutom är du skyddad mot sådant som kunde ha upptäckts men missades, i hela tio år efter försäljningstillfället. 
Läs mer om Varudeklarerat

Det är säljarens ansvar att se till att huset är energideklarerat. Det hjälper vi dig med. 
Läs mer om Energideklaration