Hoppa till innehåll

Bostadsvärdet

Följ prisutvecklingen på din bostad med Bostadsvärdet!

Funderar du på att sälja och vill vänta in rätt läge? Med vår tjänst Bostadsvärdet får du en kostnadsfri värdering av din bostad – varje månad. Oavsett om du äger en villa, en bostadsrätt eller ett fritidshus.

När du anmält ditt intresse för tjänsten tar någon av våra professionella mäklare kontakt med dig, en mäklare som kan just ditt område. Mäklaren gör en bedömning av din bostads värde och varje månad uppdateras sedan värdet utifrån de lokala prisförändringarna. Uppgifterna får du direkt i mailen av din mäklare. En väldigt enkelt och smidigt sätt att följa värdeutvecklingen på din bostad!

Bostadsvärdet gäller i 12 månader, men du kan självklart både avbryta eller förlänga tjänsten när du önskar. Då tar du bara kontakt med din mäklare.

Fyll i dina kontaktuppgifter och information om ditt nuvarande boende, så kontaktar en av våra duktiga mäklare dig för att göra en bedömning av värdet på din bostad.


Anmäl dig för Bostadsvärdet

Fyll i uppgifterna för bostaden som bostadsvärdet gäller och dina kontaktuppgifter så kontaktar någon av våra duktiga mäklare dig inom kort.

Bostad som ska värderas

Kontaktuppgifter

Tack!

Oj, något gick fel! Försök igen.