Hoppa till innehåll

Sälj din bostad med oss

Gör en bra bostadsaffär med Svensk Fastighetsförmedling

Vi vet var köparna finns och vad de vill ha, så att du kan få bättre betalt när du säljer din bostad. Genom våra 1200 mäklare fördelat på ca 230 bobutiker runt om i landet och vårt breda kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare.

Ska du sälja bostadsrätt hittar vi köpare som letar efter just din typ av lägenhet. Ska du sälja hus, sälja villa eller sälja radhus hittar vi potentiella köpare från hela Sverige genom vårt breda kundregister. Är det dags att flytta ifrån radhuset och köpa nytt vet vi var köparna finns som letar efter just den typen av boende. Vi hittar köpare från hela landet och med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Hitta mäklare med koll på läget

Hitta din mäklare hos Svensk Fastighetsförmedling om du vill värdera eller sälja din bostad. Eftersom vi finns representerade på flertalet orter runt om i Sverige har våra duktiga fastighetsmäklare god lokalkännedom och vet vad köparna vill ha.
Hitta en mäklare med koll på läget!

Värdera din bostad

Att värdera din bostad ger dig en bra bild av vad din bostad är värd, samtidigt kan du få en uppskattning över hur många som är intresserade av din typ av bostad? 

Fyll i formuläret nedan eller kontakta din lokala bobutik  så hjälper nån av våra mäklare dig med värdering och tips för att lyckas med din bostadsaffär. 


Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Bostad som ska värderas

Kontaktuppgifter

Tack

Något gick fel försök igen om en liten stund