Hoppa till innehåll

Sälj din bostad med oss

Gör en bra bostadsaffär med Svensk Fastighetsförmedling

Vi vet var köparna finns och vad de vill ha, så att du kan få bättre betalt när du säljer din bostad. Genom våra ca 230 bobutiker och vårt unika kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare. Ska du sälja din bostadsrätt hittar vi köpare som letar efter just din typ av lägenhet. Vill du sälja din villa kan vi genom vårt kundregister hitta potentiella köpare till ditt hus från hela Sverige. Är det dags att flytta ifrån radhuset vet vi var köparna finns som letar efter just den typen av boende. Vi hittar köpare från hela landet och med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

Vill du veta hur många som är intresserade av din typ av bostad? Kontakta din lokala bobutik så hjälper vi dig med värderingen och råd för att lyckas med din bostadsaffär.


Boka värdering

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning för vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan för din typ av bostad och marknadsfaktorer som t ex ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Bostad som ska värderas

Kontaktuppgifter

Tack

Något gick fel försök senare