Hoppa till innehåll

Sälj din bostad med oss

Varje år hjälper våra mäklare tusentals människor att sälja sin bostad. Oavsett om ditt hus eller din lägenhet är en villa, en bostadsrätt, ett fritidshus eller ett radhus, hjälper vi dig tryggt och säkert med försäljningen. Vägen till en riktigt lyckad bostadsförsäljning börjar hos oss. Välkommen, nu börjar vi!

Gör en bra bostadsaffär med Svensk Fastighetsförmedling

Vi vet var köparna finns och vad de vill ha, så att du kan få bättre betalt när du säljer din bostad. Genom våra 1200 mäklare fördelat på ca 230 bobutiker runt om i landet och vårt breda kundregister har vi tillgång till fler möjliga köpare än många andra fastighetsmäklare.

Ska du sälja bostadsrätt hittar vi köpare som letar efter just din typ av lägenhet. Ska du sälja hus, sälja villa eller sälja radhus hittar vi potentiella köpare från hela Sverige genom vårt breda kundregister. Är det dags att flytta ifrån radhuset och köpa nytt vet vi var köparna finns som letar efter just den typen av boende. Vi hittar köpare från hela landet och med oss kan du göra en riktigt bra bostadsaffär.

 

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!