Hoppa till innehåll

Samarbetspartners

Att genomföra en bostadsaffär innebär mer än bara ett bostadsbyte. Med över 75 års erfarenhet har vi samlat på oss kunskap om vad våra kunder efterfrågar. Därför samarbetar vi med ledande företag inom bland annat bank och försäkring.

SEB Bolån

Att köpa bostad är den affär som brukar påverka din ekonomi mer än något annat. Tillsammans med SEB Bolån kan vi erbjuda dig ett bolån med bra villkor och konkurrenskraftig ränta.

Trygg Hansa

Trygg Hansa, ett av Sveriges största försäkringsbolag, är vår partner när det gäller att trygga våra säljare och köpares nya boenden. De är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter
och fritidshus.

Anticimex

Anticimex är marknadsledande inom överlåtelsebesiktningar och en mycket viktig partner för oss när det gäller att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende. Anticimex är vår partner för erbjudandet Varudeklarerat, Bosäkrat och Anticimex Assistans.

Hemnet

Hemnet startades 1998 och ägs av Fastighetsmäklarförbundet FMF, Mäklarsamfundet, Svensk Fastighetsförmedling och Fastighetsbyrån.

Svensk Mäklarstatistik

Svensk Mäklarstatistik AB ger sedan 2004 en heltäckande bild av prisutvecklingen på villor, fritidshus och bostadsrätter i Sverige. Statistiken grundar sig på ungefär 80 procent av alla de försäljningar som sker via fastighetsmäklare. Det stora underlaget möjliggjordes av ett samarbete mellan Svensk Fastighetsförmedling, Fastighetsbyrån samt branschorganisationen Mäklarsamfundet.

Erikshjälpen

Låt din flytt bli en del av en god gärning och skänk dina möbler till Erikshjälpen. Möbler, husgeråd, kläder, böcker, tavlor, elektronik – Erikshjälpen tar emot det som finns i ett hem, som är helt och rent och i ett säljbart skick. Kontakta Erikshjälpen Second Hand Butik, så hjälper de dig.