Hoppa till innehåll

Min Bostad

”Min bostad” är för dig som är intresserad av ditt boende oavsett om du befinner sig i köp- eller säljfas, eller om du bara vill ha inspiration.

Bevakningar

En av de stora fördelarna med att vara registrerad på Min Bostad är att du inte behöver lägga en massa tid på att dagligen söka igenom alla bostäder själv utan kan skapa en bevakning så sköter vi letandet åt dig. Så fort vi hittar något som motsvarar dina önskningar meddelar vi dig via e-post. Om du önskar kan du även få en notifiering via sms så att du kan avgöra om det är intressant eller ej. Du kan när som helst logga in på Min Bostad för att hantera dina bevakningar genom att ändra, lägga till nya eller ta bort bevakningar som inte längre är intressanta.

Skapa ett konto och logga in på Min Bostad

123 Såld - För dig som ska sälja

På Min Bostad finns även "Min försäljning, 123 Såld" som är en tjänst som förenklar hanteringen för dig som ska sälja din bostad. Din mäklare aktiverar tjänsten och du kan sedan logga in när du vill för att se vad nästa steg i din försäljning är. Du kan bland annat förhandsgranska och godkänna din bostadsannons innan den läggs ut på webben. Du kan även följa besökstatistiken för att få en föraning om hur stort intresset är för din bostad och få tips och råd inför fotografering och visning.

Intresserad av 123 Såld?

Kontakta din närmaste mäklare