Hoppa till innehåll

Hemförsäkring via Trygg-Hansa

Hos oss får du 2 månaders hemförsäkring för bostadsrätt, villa eller fritidshusförsäkring hos Trygg-Hansa på köpet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling vill att du ska få en trygg start när du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Därför har vi tecknat ett avtal med Trygg-Hansa som ger dig en riktigt bra hemförsäkring helt utan kostnad i två månader från tillträdesdagen.

Du slipper helt enkelt bekymra dig om försäkringen och kan koncentrera dig på allt annat som ska fixas, försäkringen börjar gälla på tillträdesdagen.

I god tid innan dina två kostnadsfria månader löper ut får du ett bra erbjudande om förlängning av försäkringsskyddet från Trygg-Hansa. Du väljer antingen att acceptera Trygg-Hansas förlängningserbjudande eller att teckna försäkring hos annat försäkringsbolag.

Extra fördelar för dig som är kund hos Svensk Fastighetsförmedling

Villkorsgaranti

Innebär att om du drabbas av skada och ditt tidigare försäkringsbolag skulle gett högre ersättning för just den skadan, så ersätter Trygg-Hansa den på samma sätt. Detta gäller första året för försäkring med likvärdig omfattning.

Även förändringar täcks

Under första året anpassar sig din försäkring efter hur ditt liv förändras, även om du glömmer meddela det. Det gäller om du bygger ut eller installerar nya våtutrymmen, eller blir fler i familjen som är bosatta på adressen.

Renoveringsskydd

Det kan vara skönt att veta att renoveringar, t.ex. modernisering av köket, täcks automatiskt utan att du behöver meddela Trygg-Hansa det.

För vissa objekt behöver vi mer information för att kunna aktivera hemförsäkringen

Vissa bostäder kan vi inte försäkra automatiskt. Det kan till exempel handla om att det saknas någon viktig uppgift eller att bostaden är lite ovanligt i försäkringshänseende, exempelvis ett stort eller äldre hus. Om detta gäller din bostad kommer du att få information om det av din mäklare. Då behöver du höra av dig till Trygg-Hansa för att ditt försäkringserbjudande ska kunna aktiveras.

Du är alltid välkommen att ringa Trygg-Hansas särskilda kundservice för Svensk Fastighetsförmedlings kunder. Du når dem på telefon 075-243 39 50, alla dagar klockan 7–21.

Hemförsäkring även för säljare

Vi vill erbjuda dig som är säljare samma förmånliga försäkring och bjuder på premien i två månader när du försäkrar ditt nya hem hos Trygg-Hansa.
Läs mer vad som gäller för dig som ska sälja din bostad

 

Trygg-Hansa är ett av Sveriges största försäkringsbolag med en årspremievolym på över tio miljarder SEK och cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Trygg-Hansa erbjuder både privatförsäkringar och företagsförsäkringar med flera typer av lösningar på bilförsäkring, andra fordonsförsäkringar, hemförsäkring, gravidförsäkring samt sjuk- och olycksfallsförsäkring.