Hoppa till innehåll

Letar du mäklare på Värmdö? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Värmdö.

Svensk Fastighetsförmedling finns i hela landet och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var på Värmdö förskolorna ligger, hur du enklast tar dig till närmsta natur och vad du ska tänka på inför visning. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning, så att du får ut det högsta värdet på din bostad. 

Vi hjälper dig till ett nytt läge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling på Värmdö är idag totalt fem mäklare och en mäklarassistent.

På Värmdö har Svensk Fastighetsförmedling funnits sedan 1976 och har sålt en bostad i princip överallt i kommunen. För garanterad trygghet i din bostadsaffär kan vi på vårt kontor i Gustavsberg dessutom briljera med drygt 65 års samlad mäklarerfarenhet. Nu står vi redo att hjälpa dig!

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 bobutiker) känner vi till våra områden i detalj. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Möt våra mäklare!

Bäst service kan vi naturligtvis ge dig om du besöker oss i vår fina bobutik på Odelbergs väg 13A, i Gustavsbergs hamn. Där har vi möjlighet att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00
Lunchstängt 12:00-13:00


Boka värdering

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning för vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan för din typ av bostad och marknadsfaktorer som t ex ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Bostad som ska värderas

Kontaktuppgifter

Tack

Något gick fel försök senare Våra pågående försäljningar