Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Uppsala? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Uppsala och Knivsta

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Uppsala skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Vi satsar stort på vårt företag och vår personal, vi växer ständigt och tar marknadsandelar. Nyligen har vi renoverat våra lokaler som ligger centralt i Uppsala, ta gärna en tur i våra nya fina lokaler med hjälp av vår 3D-visning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 41 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bästa mäklare med stora engagemang👍"
"Försäljningen funkade helt perfekt, en eloge till Jessika för en bra försäljningsinsats !"
"Mäklaren Albin gjorde ett otroligt proffsigt jobb med försäljningen av min lägenhet och jag har inget annat än gott att säga om upplevelsen. Han var snabb i återkoppling, förklarade proceduren bra, förmedlade nödvändiga kontakter (t.ex. styling), visade energi, handlingskraft och fick i slutändan till ett riktigt bra sälj! Jag är jättenöjd! "
"Hej jag är jätte nöjd med Annelie Johansson Uppsala som mäklare hon är trevlig och duktig"
"Utmärkt hanterat hela vägen av Johan! Förstod väl våra synpunkter och förväntningar och var alltid korrekt. Vi är mycket nöjda med goda råd och utfallet av processen!"
"Jag tycker att Burhan gjorde ett riktigt bra jobb. Han levde verkligen upp till mina förväntningar. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar