Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Uppsala? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Uppsala och Knivsta

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Uppsala skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Vi satsar stort på vårt företag och vår personal, vi växer ständigt och tar marknadsandelar. Nyligen har vi renoverat våra lokaler som ligger centralt i Uppsala.

Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!
Klicka på bilden nedan och ta en tur i våra nya fina lokaler med hjälp av vår 3D-visning.

Mäklare i Uppsala

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 28 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är mycket nöjda med servicen som mäklaren gav. Andreas är erfaren och säker. Gav klara och kloka råd som gjorde att vi fick ut det mesta av försäljningen. Andreas gav oss även god hjälp i samband med köpet av nya fastigheten. "
"Det var alldeles utmärkt.................................................................................................."
"Martin motsvarade våra förväntningar med plus i kanten. Utmärkt arbete rakt igenom. Med vänlig hälsning Bert Andersson"
"Jag är mycket nöjd med allt i uppdraget. Bemötande, engagemang, kunskap mm"
"Jessica Gustavsson kände jag direkt i telefon att hon var seriös, kompetent och sugen att sälja. Så valet var lätt! Fick rätt , men blev positivt överraskad över att hon även hade egenskaper som snabb, servicemineded och lätt tillgänglig! Hon höll vad hon lovade. Hon kommer gå långt i branschen ,så konkurenterna " watch out"//Alexandra Ekberg "
"Erik har uppträtt på ett korrekt sätt och genomfört försäljningen på kort tid. Min sammanfattning av mina kontakter med Erik kan sammanfattas med ett ord. Professionell."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Fastighetsmäklare

Våra pågående försäljningar