Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Umeå

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968.  Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. 

För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter. 

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

 

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Kungsgatan 46, 090-77 86 20

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 9 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevligt, kunnigt och sakligt bemötande. Lätt att prata med och han var noggrann med att dubbelkolla alla detaljer så att vi var överens, och det kändes tryggt för oss ! Vi är väldigt nöjda !"
"Tygvecken Gjl766 JK ggkll hjjjk hhh"
"Vi är mycket nöjd med helheten, information , hantering, etc Ronald har med beröm skött sitt uppdrag och vi kommer med största sannolikhet nyttja honom igen om det blir aktuellt med fler fastighetsaffärer."
"Jörgen Lindgren är en utmärkt mäklare både för köpare och säljare. Mycket positiv och rak person. "
"Jag anlitade Jörgen för att sälja mitt fritidshus och det blev långt över min förväntan, hur smidigt, lättsamt affären gick tack vare hans kunskap och hjälp med precis allt .Från 1a mötet med värderingen och upplägg till visning och tillslut försäljning och kontraktskrivn. Jag rekommenderar Jörgen varmt och anlitar han gärna flera ggr."
"Jätte nöjd med mitt val av mäklare , Proffsigt rakt igenom 👍"

3D-visning – bostadsvisning som är tillgänglig dygnet runt

Genom vår tjänst 3D-visning kan du ha visning av din bostad dygnet runt eller gå på visning av ditt drömboende när du vill. Allt som behövs är en dator, läsplatta eller mobil med internetuppkoppling.

Se våra bostäder som erbjuder 3D-visning | Läs mer om 3D-visning

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Umeå

Våra pågående försäljningar