Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget på Södermalm i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden på Södermalm och Gamla Stan

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt på Södermalm eller Gamla Stan i Stockholm? Eftersom våra mäklare och butiker finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 30 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra jobb av Fredrik Hellman. Väl förberedd från första mötet till visning och avslut."
"Sandra var superseriös, förtroendeingivande. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera Sandra som mäklare!"
"Ett stort tack till Sandra Rudeflod som på ett professionellt och ödmjukt sätt hade hand om försäljningen av min lägenhet. Jag anlitade Sandra för hennes förtroendeingivande och engagerande bemötande. Hon fick mig att känna mig trygg under hela försäljningen och Sandra var alltid väl förberedd och påläst på frågor som dök upp under vägen. Slutpriset hamnade långt över förväntan. Jag kommer välja henne nästa gång och rekommenderar henne varmt till alla som söker en mäklare på Södermalm."
"Elin Bellander är en otroligt dedikerad och kunnig mäklare. Vi kände direkt förtroende för Elins kompetens och härliga person. Elin genomförde vår försäljning med stort engagemang och var mycket proffesionell mot alla inblandade. Vi fick under hela affären bra information, fin vägledning och stöd när det behövdes. Affären slutade dessutom med ett suveränt slutpris! Vi kan varmt rekommendera Elin och kommer garanterat anlita henne igen!"
"Snabb, lyhörd, effektiv och supertrevlig. Dessutom ett fantastiskt slutpris! Rekommenderas!"
"Jessica Skogman var bra! Dedikerad mäklare. Pedagogisk och tydlig med en sund ‘terrier-mentalitet"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Mäklare med koll på Södermalm i Stockholm

Våra pågående försäljningar