Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Skellefteå

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Skellefteå.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till v�rdering och försäljning.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 12 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Proffsig. Håller vad han lovar. Kunnig. "
"Mikael har bemött oss på ett trevligt, personligt och samtidigt professionellt sätt. Min upplevelse av att sälja huset med hjälp av Mikael på Svensk Fastighetsförmedling är genomgående positiv. Det överträffade helt klart mina förväntningar, vi är väldigt nöjda. "
"Bra bemötande. Bra tillgänglighet med snabba svar."
" Vi är mycket nöjda med vår mäklare, har bemött oss jättebra och behandlat försäljningen på ett ytterst proffesionellt sätt. Vi skulle anlita honom igen utan att tveka. Mycket glad och trevlig person som återkopplat till oss hela tiden."
"Emelie var alltid tillgänglig och gjorde verkligen allt hon kunde för att få till en bra affär. Proffsig och trevlig! Vi är jättenöjda!"
"Mycket duktig mäklare som utförde sitt jobb mycket bra, lättsam och erfaren var intrycket! Rekommenderas starkt vidare "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Skellefteå

Våra pågående försäljningar