Hoppa till innehåll

Vi är mäklare med koll på läget i Piteå

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Piteå.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi är Piteås mest anlitade fastighetsförmedling med lång erfarenhet och god lokalkännedom. Vårt mål är att genom kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om målet är att köpa eller sälja.

Vi är idag ett team på fyra mäklare och tre assistenter som ständigt jobbar för att ge bästa möjliga service och anpassa vårt arbete efter just ditt behov och önskemål. Som säljare får du tillgång till vårt stora kontaktnät då vi har kontakt med nästintill alla som söker hus i vårt område just nu. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden gör även din bostadsaffär tryggare – oavsett om du köper eller säljer.

Förutom våra tjänster erbjuder vi dessutom marknadsföring av hög klass för att ditt hus ska presenteras och exponeras på bästa möjliga sätt. Vår hemsida och Hemnet utgör välbesökta marknadsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Lillbrogatan 8 och skyltning hos de flesta banker och lokala bankkontor i kommunen. Vi annonserar dessutom kontinuerligt i Piteå Tidningen och som enda Fastighetsförmedling i Piteå erbjuder vi även annonsering i NSD och Kuriren, vilket ger bra respons för bland annat kommunens norra delar.

Tveka inte att kontakta oss! Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Låt oss hjälpa dig från ett läge till ett annat – Välkommen till oss!

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Tor 09:00-17:00

Fre 09:00-16:00

Lunchstängt alla dagar 12:00-13:00


Boka värdering

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning för vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan för din typ av bostad och marknadsfaktorer som t ex ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Bostad som ska värderas

Kontaktuppgifter

Tack

Något gick fel försök senare Våra pågående försäljningar