Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 14 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"tillmötesgående , proffsig och snäll"
"Linda gjorde ett kanonjobb med försäljningen av vår lägenhet. Kände mig trygg och övertygad om att jag skulle bli nöjd från vårt första möte och hela vägen fram till försäljningsdagen. Har ingenting alls att klaga på. Toppbetyg till en toppen mäklare. //Therese Blomstrand "
"Funkade mycket bra. Alltid snabb återkoppling och tydlig beskrivning av hela försäljningsprocessen. Dessutom ett väldigt trevligt bemötande."
"Mycket nöjd Vi kommer att rekommendera Er "
"Linda är alltid positiv och ser till att saker och ting händer. Hela försäljningsprocessen gick snabbt, effektivt och med ett mycket bra resultat. "
"Mäklaren ingav förtroende och proffsighet, hans prisförslag visade sig vara helt rätt och försäljningen gick väldigt smidigt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar