Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Få en Ipad Mini på köpet

Om du tecknar ett förmedlingsuppdrag ingår just nu en iPad Mini. Erbjudet gäller från 26 november och fram till nyår hos Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping. Uppdrag som tecknas som Läge+ är inte inkluderat.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 14 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Är helnöjd med svensk fastighetsmedling Nyköping. De sköt allt väldigt proffesionellt ."
"Introduktionen till försäljningen var tydlig och genomfördes utan stress. Under budgivningen blev vi, förutom via sms, kontaktade av Maria, vilket kändes tryggt. Våra bägge möten med Maria och de nya ägarna vid kontraktsskrivning respektive avslut var proffsigt men också trevligt och avspänt. NÖJD KUND! "
"Trevligt bemötande! Bra idéer och förslag."
"Emma har mött upp alla önskemål och är snabb och smidig som mäklare. En mkt kompetent och driftig tjej !"
"Min man och jag är mycket nöjd med att ha haft Thomas som mäklare. Han är lugn och ger ett förtroendefullt intryck. Thomas är kunnig och trevlig. Det är 3.e gången som Thomas hjälper oss vid en husaffär. "
"Bra hantering från början till slut. Vi är nöjda och rekommenderar gärna Emma!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar