Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Norrköping, Söderköping och Finspång!

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Nu finns möjlighet att förvärva en andel i Norrköpings senaste nybyggnadsprojekt.

Mitt på Strömsholmen i Motala ström finner ni detta dockliknande hem. Inbäddad i grönska med sjöutsikt åt alla håll så vågar vi påstå att detta är något som du med glädje vill investera i. I detta fall har säljaren bestämt sig för att skänka hela köpesumman till förmån för Barncancerfonden och dockhuset skänks till barnavdelningen på Vrinnevisjukhuset efter avslutad försäljning.

Vill även du bidra med 2000 kr? Klicka här för mer information.

 


Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Bostad som ska värderas

Kontaktuppgifter

Tack

Något gick fel försök igen om en liten stund Våra pågående försäljningar