Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kalmar

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

I Kalmar hittar du en av Svensk Fastighetsförmedlings äldsta bobutiker. Det borgar för kunskap, erfarenhet och kompetens. Läget är centralt och lättillgängligt mitt på Kvarnholmen. Här jobbar ett väl sammansvetsat team, mäklare och assistenter, i olika åldrar och med olika erfarenhet och bakgrund. 

I gruppen finns fastighetsmäklare med olika inriktning, allt från försäljning av bostadsrätter, nyproduktion till försäljning av villor och fritidshus. Även de med inriktning mot kommersiella uppdrag och försäljning av gårdar, jord och skog. Dessutom möter du våra assistenter och vårt kundvårdsteam som tar väl hand om dig genom hela försäljningsprocessen.

Vår ambition är att alltid motsvara dina förväntningar och ge dig bästa möjliga service. Som kund är du i fokus och vår strävan är att ge dig det du efterfrågar – rådgivning, stöd och vår kunskap – när du ska köpa eller sälja bostad!

Bobutiken i Kalmar ingår i Svensk Fastighetsförmedling Sydost som i sin tur tillhör den rikstäckande mäklarkedjan. Vi har stor kunskap om den lokala marknaden, oavsett var i vårt område bostaden finns. Vi verkar från Simrishamn till Oskarshamn, från Laholmsbukten till Ölands södra udde. En attraktiv region med många möjligheter – i trettiofyra kommuner med butiker på drygt tjugo ställen.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 18 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Ett mycket trevligt och bra bemötande. Inte alls överdrivet "försäljaraktig" utan saklig och kunnig. Lätt att ha att göra med från början till slut."
"Mäklaren var trevlig och tillmötesgående och framför allt kunnig, så vi kände oss trygga under hela tiden som försäljningen tog i anspråk. Vi är helt nöjda."
"Mäklaren har visat stor kunskap och intresse för mig som kund. Trevligt uppträdande och alltid tillgänglig i telefon."
"Allt kändes bra, fungerade enligt mina förväntningar:)"
"Christoffer gav ett mycket bra och proffsigt bemötande under hela handläggningstiden. Tyckte mäklaravgiften var lite hög men fick förtroendet att det kanske ändå betydde att han gjorde det lilla extra."
"Mycket bra bemötande och lyssnar även på mina mål med försäljningen. Allt gick bra till. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kalmar

Våra pågående försäljningar