Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något.

Varmt välkomna in till oss!

                                                                               

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 67 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Från början till slut ett mycket trevligt bemötande. Kände förtroende från början framför allt för att jag fick saklig och ärlig information. Ett lugnt och enkelt bemötande där jag kände att jag kunde ställa frågor utan att få några "påhittade" försäljarargument tillbaka. Ömsesidig respekt."
"Vi kände att vi fick ett bra stöd under hela processen och kände trygghet i affären!!"
"Jag har bara positiva saker att säga om min mäklare. Ett fint bemötande, tålamod och kunnighet. Mäklaren har förklarat alla frågor och jag har fått svar. Detta gäller förstås hela Svensk fastighetsbyrå. "
"Mäklare Christian Gustafsson, skötte sitt uppdrag på ett utmärkt sätt. Vi blev mycket väl bemötta och han var noggrann med alla detaljer. Hans lågmälda ton passade oss bra och vi fick våra önskemål uppfyllda. Sammanfattningsvis blev vår försäljning av bostadsrätten mycket lyckad. Vi kan verkligen rekommendera Christian!"
"Proffesionellt bemötande allt igenom hela försäljningen"
"Malin Persson är en väldigt ambitös och duktig mäklare som tar sina arbetsuppgifter på stort allvar. Hon lyckades sälja min bostadrätt till ett rekordpris på mitt bostadsområde och jag är mer än nöjd med hennes jobb. "

3D-visning – bostadsvisning som är tillgänglig dygnet runt

Genom vår tjänst 3D-visning kan du ha visning av din bostad dygnet runt eller gå på visning av ditt drömboende när du vill. Allt som behövs är en dator, läsplatta eller mobil med internetuppkoppling.

Se våra bostäder som erbjuder 3D-visning | Läs mer om 3D-visning

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Jönköping

Våra pågående försäljningar