Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Jönköping

Vi är erfarna mäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Jönköping? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Som största Bobutik inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Gränna och Mullsjö. Detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet vid försäljning av villor, bostadsrätter, fritidshus, gårdar och industrifastigheter i Jönköpingsområdet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär med ett lyckat försäljningsresultat.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Jönköping, Gränna och Mullsjö. Då har vi möjligheten att personligen svara på dina funderingar och ge dig tips och råd inför just din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Du förbinder dig inte till något.

Varmt välkomna in till oss!

                                                                               

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 60 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Malin Persson är en väldigt ambitös och duktig mäklare som tar sina arbetsuppgifter på stort allvar. Hon lyckades sälja min bostadrätt till ett rekordpris på mitt bostadsområde och jag är mer än nöjd med hennes jobb. "
"Jätte bra bemötande kände förtroende på en gång. Mäklaren var långt över min förväntan. Hon hanterade allting perfekt samt mycket behagligt och trevligt. Jätte nöjd."
"Jag är väldigt nöjd med bemötande och det proffsiga genomförandet från första kontakt. Särskilt bra var att jag inte upplevde någon stress och att mäklaren i detta fall tog sig tid att prata och lyssna på kunden. Särskilt viktigt när man har med äldre personer att göra."
"Har stort förtroende för Christian Gustavsson!! Lugn och saklig med glimten i ögat. Proffsigt genomförande från första till sista kontakt."
"Julia Stael von Holstein är en mäklare i toppklass. Hon har ett mycket trevligt bemötande och uppträdde oerhört professionellt under hela processen. Som mäklare är hon tydlig, ärlig och förklarar så att man förstår. Jag skulle definitivt anlita Julia igen och kan varmt rekommendera henne."
"Jag har bara positiva vibbar av mäklaren angående försäljning av lägenheten."

3D-visning – bostadsvisning som är tillgänglig dygnet runt

Genom vår tjänst 3D-visning kan du ha visning av din bostad dygnet runt eller gå på visning av ditt drömboende när du vill. Allt som behövs är en dator, läsplatta eller mobil med internetuppkoppling.

Se våra bostäder som erbjuder 3D-visning | Läs mer om 3D-visning

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Jönköping

Våra pågående försäljningar