Hoppa till innehåll

Mäklare med koll på läget i Huddinge

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Huddinge? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Huddinge är i dag 9 mäklare, en ekonomiansvarig och en mäklarassistent. Vi har funnits i Huddinge sedan mitten på 80-talet, den första bostaden som vi sålde låg på Häradsvägen. Vi är i dag den mest anlitade mäklaren i kommunen. Vår personal har lång erfarenhet och god lokalkännedomvilket gör att vi har koll på skolor, dagis, affärer, idrottsanläggningar med mera.

Vi blev utsedd till årets butik 2013 i konkurrens med övriga 230 SF-butiker. "Verksamheten präglas av nytänkande och affärsmässighet utan att ge avkall på hög kvalitet och effektivitet".

Välkommen till oss om du har frågor kring ditt boende. Vi kan Huddinge!


Boka värdering

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning för vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan för din typ av bostad och marknadsfaktorer som t ex ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Bostad som ska värderas

Kontaktuppgifter

Tack

Något gick fel försök senare Våra pågående försäljningar