Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i västra Göteborg

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden i detalj

Värdera, sälja eller köpa bostadsrätt, radhus, tomt eller villa i västra Göteborg? Vi är erfarna och kunniga mäklare som kan vårt område väl. Vi ger dig resultat, trygghet och bäst betalt. Välkommen till oss!

Vårt kontor har fått flera utmärkelser av nöjda kunder. Det är vi stolta över. Vi är även stolta över att få arbeta för Sveriges starkaste varumärke inom mäkleri - Svensk Fastighetsförmedling - helt fristående från banker och försäkringsbolag.

Vi är ett gott gäng med lång erfarenhet av yrket och vi ger dig hög kvalitet och god service. Ett första möte med någon av våra mäklare är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt. Väljer du oss när du säljer din bostad får du en trygg och modern tjänst med stort och proffsigt innehåll. Du får även tillgång till ett av branschens största kundregister.

Vi tycker om västra Göteborg och har specialiserat oss på att värdera och sälja bostadsrätter, radhus, villor, fritidshus och tomter i Långedrag, Hagen, Kungsten, Påvelund, Ekebäck, Grimmered, Ruddalen, Kaverös, Flatås, Högsbo, Tynnered, Näset, Önnered, Frölunda, Järnbrott, Askim, Hovås samt på öarna i södra skärgården så som Vrångö, Donsö, Styrsö, Asperö, Brännö och Köpstadsö.

Västra Göteborg är fantastiskt och det är en förmån att som mäklare få arbeta med bostäder som ligger nära vackra naturområden som Sandsjöbacka med badsjön Sisjön, härliga Ruddalen, kustremsan med mysiga badvikar som tex. Möttvik och Ganglet, småbåtshamnar som Hinsholmen, Hovåshamnen och Björlahamnen för att nämna några och ändå med närhet till service och affärer tex. vid Köpcentrum 421, Sisjö centrum och Frölunda Torg med dess stora utbud.

Vid Frölunda Torg ligger även vårt mäklarkontor, så det är lätt att ta sig till oss både med cykel, kollektivtrafik eller egen bil. 2015 var ett speciellt år för oss, då vi firade att vi funnits i västra Göteborg i hela 30 år. Varmt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 14 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fantastisk hjälp med allt. Bra återkoppling! "
"Trevligt, kunnigt och professionellt bemötande. Lätt att nå"
"Känner ett mycket stort förtroende för mäklaren Victor Helgesson Tydlig information om sitt ansvar som mäklare och arvode. Stort personligt engagemang och mycket bra inspiriation vad gäller styling, säker blick! Punktlig och håller sina ord! Victor kom på 1:a besök 16 nov, 14 dagar senare var min bostad såld 1 dec skrev vi! Utgångs bud 1 895 000kr Slutbud 2 225 000kr Jag är mycket nöjd med mäklaren Victor Helgesson på Svensk Fastighetsförmedling Ger honom de bästa rekommendationer!!! Mvh Anette Gustafsson "
"Vi anlitade Victor Helgesson efter rekommendationer och är otroligt nöjda! Vi fick ett fantastiskt bemötande och en mycket trygg process där alla moment förklarades på ett pedagogiskt sätt. Förutom en smidig affär så fick vi dessutom ett mycket bra pris för vår lägenhet. Föreningsrekord! Vi är väldigt tacksamma och vet vem vi ska anlita nästa gång det är dags. Hälsningar Maria och David Atto"
"Vi har både köpt och sålt lägenheter med hjälp av mäklare Katarina Engström. Nu senast hjälpte hon oss att få ut ett bra pris när vi sålde. Hon har bra koll och inger förtroende. Det märks att hon vet vad hon pratar om vilket såklart känns bra både för säljare och köpare. Dessutom verkar hon komma ihåg varenda säljare och köpare hon haft. Bilderna som togs inför försäljningen var väldigt snygga men ändå ärliga, vi blev mycket nöjda. Vi kan varmt rekommendera Katarina. "
"Vi valde mellan flera mäklare men fick bäst förtroende för Svenska Fastighetsförmedling. Detta stämde sedan under hela processen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på västra Göteborg

Våra pågående försäljningar