Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Gävle

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gävle.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 16 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Linus är otroligt trevlig med ett professionellt och personligt bemötande, har haft honom som mäklare både vid försäljning och köp av lägenhet. Lätt att få kontakt med vid behov och återkopplar alltid vad som händer. "
"Hej! Första mötet med Linus kändes tryggt, det är inte varje dag man säljer lägenhet. Han vet vad han gör och det känns bra. Mvh Carina "
"Vi blev mer än nöjd med vår försäljning, hela processen var väldigt tydlig och mäklaren Linus Lindkvist gjorde en väldigt bra försäljning på vår lägenhet. Han visade upp den från sin bästa sida och gav goda råd till oss som säljare när i tid han rekomenderade om att vi skulle lägga ut lägenheten och hur vi skulle framhäva lägenheten på bästa sett, däljer jag igen väljer jag absolut svensk fastighetsförmedling!"
"Mycket nöjd med Linus Lindqvist från Svensk Fastighetsförmedling Gävle, oerhört proffsig och trevlig mäklare. Har alla egenskaper som man kan önska hos en mäklare. Arbetar ambitiöst, snabbt, effektivt. Man fick direkt stort förtroende."
"Jag blev trevligt och bra bemött av min maklare. Och är nöjd :-)"
"Fantastiskt bemötande, oerhört professionellt utfört arbete. Vi hade hört många positiva saker om mäklaren som levde upp till och i viss bemärkelse även överträffade våra höga förväntningar. Vi är utomordentligt nöjda."

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00

Lördag 10:00 - 13:00

 

 

                    

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gävle

Våra pågående försäljningar