Hoppa till innehåll

Vi är mäklare med koll på läget i Alingsås

Fastighetsmäklare med kunskap om Alingsås, Lerum och Vårgårda

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Ortens mest anlitade mäklare

Vi anser att varje bostad är unik och att varje kund är betydelsefull. Det finns inga genvägar till fråmgång - endast hårt och målinriktat arbete ger resultat! Vi arbetar med lokala samarbetspartners och vi vill gärna att våra kunder ska känna att vi ger dem det lilla extra som gör att vi levererar utöver deras förväntningar.

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 08:00-17:00


Boka värdering

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning för vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan för din typ av bostad och marknadsfaktorer som t ex ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Bostad som ska värderas

Kontaktuppgifter

Tack

Något gick fel försök senare Våra pågående försäljningar