Hoppa till innehåll
 
Pris: 
2 975 000 kr
Månadsavgift: 3 339 kr/mån
Sammanfattning
Pris: 
2 975 000 kr
Månadsavgift: 3 339 kr/mån

Beckomberga skogsväg 4, Bromma

Nytt och stilrent med hela 18 kvm balkong.

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 55 kvm
 • Lägenhetsnummer: B-1404
 • Byggnadsår: 2016-17
 • Månadsavgift: 3 339 kr
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 4 av 5
 • Hiss: Ja

Fakta

Fakta om bostaden

Sammanfattning

 • Typ: Bostadsrättslägenhet
 • Rum: 2, varav 1 sovrum
 • Boarea: 55 kvm
 • Lägenhetsnummer: B-1404
 • Pris: 2 975 000 kr
 • Byggnadsår: 2016-17
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Våning: 4 av 5
 • Hiss: Ja

Kommentar till boarean

Boareauppgift enligt: Bostadsrättsföreningen

Tv/Internetanslutning

Kollektivt abonnemang för basutbud tv ingår i månadsavgiften.
Internet: fiber indraget i huset därefter kopparledning till respektive lägenhet. Trådlös uppkoppling inom lägenheten. Bredband via Obenetwork 1000/1000 Mbit/s.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning via fjärrvärme. Vattenburna radiatorer.
Ventilation - Mekanisk till- och frånluft med möjlighet till forcering i kök. Frånluft via ventiler i våtrum och kök. Tilluft via ventiler i sovrum och vardagsrum.

Allmänt

 • Län: Stockholm
 • Kommun: Stockholm
 • Område: Beckomberga
Visa all fakta

Andel i föreningen

 • Andel i föreningen: 1,35530
 • Andel av insats: 1,3747
 • Andel av månadsavgift: 1,36
 • Pantsättning: Lägenheten är inte pantsatt
 • Pantsättningsavgift: 448 kr

Om föreningen

Föreningen består av tre fastigheter med 60 lägenheter där samtliga upplåts med bostadsrätt. Husen är byggda av Veidekke bostad AB och inflyttning sker feb-mars 2017

Allmänt

Föreningens namn: Brf Estrids Krona
Föreningsform: Bostadsrätt
Lägenhetsnummer skatteverket: 1404
Kommun: Stockholm

Gemensamma utrymmen

Lägenhetsförråd om 1 kvm är beläget på entréplan.
Barnvagnsförråd/cykelförråd finns också på entréplan.

Parkering

Det finns 60 st markparkeringsplatser på Beckomberga Skogsväg som disponeras av föreningen. I etappen byggs även ett parkeringsgarage i vilket Estrids krona
disponerar ett antal platser som kan hyras ut till medlemmarna. Fördelningen av parkerings- och garageplatser sker inför tillträdet utifrån turordning vid gjorda intresseanmälningar. Hyresavtal för parkeringsplats tecknas separat med bostadsrättsföreningen. Preliminär hyra för markparkering är 500 kr/mån. Hyra för garageplats är ej fastställd.

Övrigt

Stadsdelen Beckomberga har växt fram de senaste 15 åren efter att sjukhuset Beckomberga lades ned i mitten av 1990-talet. Beckomberga präglas av en grön
parkmiljö med radhus och flerfamiljshus. Inom stadsdelen finns skolor och förskolor, restaurang, gym, simhall mm. Flera bussar trafikerar området med hållplatser längs Bällstavägen och Spångavägen. I korsningen Bällstavägen/Spångavägen finns en välsorterad livsmedelsbutik. Stadsdelen gränsar mot flerfamiljshusen i Söderberga och villaområdena Norra Ängby, Bromma Kyrka och Eneby.

Naturnära och barnvänligt område. Expansivt och uppskattat med flera nybyggen och fina grönområden med härliga lekytor och promenadstråk.
Nära huset ligger den vackra lek- och umgängesparken. Här är det enkelt att samlas för en picknick i det gröna. Bra cykelbanor gör det också smidigt för hela familjen att ta sig till flertalet utflyktsmål. På kort avstånd från Beckomberga ligger Kyrksjön som tillhör Kyrksjölötens naturreservat och är en utmärkt plats för bad på sommaren och skridsko på vintern. I Norra Ängby ligger 4H-gården Björklunds Hage med fritidsgård och parklek där barnen kan klappa kaniner, får och getter, medan de vuxna samlas för en kopp kaffe i solen.

Kommunikationerna är mycket bra, på gångavstånd ligger tunnelbanans gröna linje med Islandstorget och Råksta som närmsta stationer ca 10-15 minuters promenad från porten. T-banan tar dig då in till city på ca 20-25 min. Buss 117 (Spångavägen) tar ca 8 minuter till Brommaplan där tunnelbanan ansluter för vidare färd till City. 117 har täta turer och under rusningstid går bussen så ofta som var 5:e minut. 117 går även till Spånga station där anslutning finns till pendeltåg. Buss 113 går längs Bällstavägen mellan Islandstorget och Solna Centrum. Vid såväl Brommaplan som Spånga station går bussar som trafikerar de flesta områden i norra och västra Stockholm.

I korsningen Spångavägen/Bällstavägen (ca 500 m från lägenheten) ligger en välsorterad ICA-butik med öppettider från 7 till 23. I området finns som nämnts restaurang, café, sinhall, gym, pizzerior och thaikiosk. Vid Ängby Torg finns ytterligare butiker. Vid Brommaplan finns all tänkbar service såsom apotek, systembolag, banker, restauranger, träningscenter, vårdcentral, närakut mm. Vid Bromma flygplats finns mycket bra shopping moderna gallerian Bromma Blocks. Vällingby Centrum med deras stora utbud av butiker ligger också bara ca 2,5 km bort.

Naturen finns som sagt nära med tidigare nämnda Kyrksjön men även Judarskogens naturreservat som ligger i närheten bjuder på fantastisk natur och stillsamma Judarsjön. På promenadavstånd finns även Mälaren för bad från klipporna eller alla de olika sandstränderna vid Ängbybadet, Kaananbadet m.m. Grimstaskogen bjuder även den på härliga grönområden och fina motionsslingor.
Idrottslivet är utbrett och i området finns sim- och idrottshallen Åkeshov och Ängby IP som används främst till fotboll och friidrott. Simhall och idrottshall finns även i Söderberga bara några få minuter från lägenheten. Det är även nära till Bromma Golf med korthålsbana och golfhall samt till ridning i Äppelvikens- såväl som Vällingbys ridskola.

I Beckomberga finns det flera skolor och förskolor, både privata och kommunala. Likaså i Norra Ängby, Södra Ängby och Blackeberg.

Ekonomi

Pris

2 975 000 kr

Överlåtelseavgift

Överlåtelseavgift: 1 120 kr
Överlåtelseavgift betalas av: köpare

Månadsavgift

3 339 kr
I månadsavgiften ingår; kallvatten, värme, kabel-TV och bredband.

Driftkostnader

Kommentar: Schablonberäknad avgift för varmvatten 151 kr/månad.
Schablonberäknad avgift för hushållsel 196 kr/månad.

Alla bilder

Planritningar

Karta & område

Beckomberga skogsväg 4, Bromma

Kalkyl

Vad kostar nya boendet?

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Med hjälp av vår boendekostnadskalkyl får du snabbt en uppfattning om vad den här bostaden skulle kosta dig per månad. Du kan enkelt justera siffrorna utifrån dina personliga förutsättningar. Kontakta mäklaren om du vill ha hjälp med beräkningen.

Återställ alla värden
Visa mer

Ränta

Amortering

Driftkostnad per månad

Driftkostnad/mån

Boendekostnad per månad

Ränta +  kr
Driftkostnad +  kr
Månadsavgift + 3339 kr
Skattereduktion  kr
Summa
ca  kr
Amortering
+  kr
Inkl amortering
ca  kr

Beräkningen är generell och utgår från 75 procents belåning vid nuvarande räntenivå. Vid manuella justeringar i fälten utgår beräkningen från simulerad belåning och kostnader. Uppgifterna om bostadens kostnader är inte alltid fullständiga. Kostnader kan därmed tillkomma

Innan du köper den aktuella bostaden bör du kontakta mäklaren för en fullständig beräkning av din boendekost

Visa all ekonomi

Kontakt

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren.

Oj, något gick fel! Försök igen. 

Ett ögonblick!
Tack!

Ska du också sälja? Låt oss då värdera din bostad

ANSVARIG MÄKLARE

Jimmie Rönnbäck

Registrerad Fastighetsmäklare