Carina är Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012

  

Den 30 september avslutades omröstningen av Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012, där vi efterlyste bohjältar i 10 svenska städer. Av de 10 framröstade hjältarna valde juryn ut Carina Lennartsson från Halmstad till Bohjälte 2012. Utöver äran får Carina även åka till Svenska Hjältar-galan i Stockholm i december.

Carina Lennartsson nominerades efter att hon tagit hand om sin grannes trädgård och stuga efter att denne drabbats av sjukdom. Osjälviskt har Carina skött om stugan och sett till att både trädgård och hus varit i toppskick för att låta grannarna fokusera på sin familj. Carina Lennartsson själv tycker att man ska ställa upp för sina medmänniskor.

– För mig har det alltid varit en självklarhet att ställa upp. Därför blev jag väldigt överraskad av den här utmärkelsen, och det känns helt ofattbart att jag vunnit! Det är stort, roligt och spännande – helt enkelt många känslor på samma gång, säger Carina Lennartsson, nyligen utsedd till Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012.

Totalt har över 18 000 personer besökt bohjalten.se under kampanjen och nästan 3500 röster har inkommit på tio  Bohjältar runt om i landet. När tio lokala Bohjältar utsetts inleddes sedan ett juryförfarande där Carina Lennartsson plockade hem högst poäng.

– Carina är ett fantastiskt exempel på en Bohjälte och det känns väldigt bra att hon nu står som vinnare. Hon är en generös och osjälvisk person som aldrig tvekar att ställa upp för sina medmänniskor. Det är roligt att välkomna Carina till Stockholm och Svenska Hjältar-galan i december. Jag vill även passa på att hylla alla våra andra nio Bohjältar runt om i landet för deras insatser, säger Peeter Pütsep, juryordförande och VD på Svensk Fastighetsförmedling.

Utöver äran vinner Carina Lennartsson en resa för två till Stockholm med hotellövernattning och biljetter till Svenska Hjältar-galan på Cirkus i december.

Juryns motivering:
Carina har visat sin medmänsklighet och hjälpt en familj i deras svåra situation. Hon har helt osjälviskt lagt både tid och energi på att uppmuntra, underlätta och förenkla för sina grannar när de behövt lägga all sin kraft på att återhämta sig från sjukdom. Därför är Carina ett fantastiskt exempel på en Bohjälte. Hon ställer alltid upp för sina medmänniskor och hennes positiva inställning smittar av sig på alla runt omkring. Juryn ser Carina Lennartsson som en mycket värdig vinnare av Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012!

Om Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012
Bohjälte 2012 är en del i Svensk Fastighetsförmedlings engagemang i Svenska Hjältar. I Bohjälte 2012 har lokala Bohjältar efterlysts på tio orter i Sverige. Syftet har varit att lyfta fram personer som gjort en god gärning för någon annan person inom boende. Måndag 1 oktober utsågs de tio lokala Bohjältarna runt om i landet. Mellan 1-4 oktober pågick sedan ett juryförfarande för att också utse en övergripande vinnare. Detta blev Carina Lennartsson från Halmstad som nu utsetts till ”Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte 2012”.

De nio lokala Bohjältarna utöver Svensk Fastighetsförmedlings Bohjälte:

EVA LISA
BORLÄNGE

BIRGITTA
GÄVLE

SVEN-ÅKE
JÖNKÖPING

ANDERS
KALMAR

TORBJÖRN
KARLSTAD

CHRISTER
LULEÅ

VERA
MALMÖ

CHRISTIAN & GITTAN
NYKÖPING

TOVA
ÖREBRO

 
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!