Kundombudsmannen på Svensk Fastighetsförmedling

  

Ibland är frågorna många vid en bostadsaffär  

Funderar du på vilka krav du har rätt att ställa på mäklaren vid köp eller försäljning av en bostad? Eller undrar du vilka lagar du bör tänka på och vad du har för rättigheter och skyldigheter? I så fall är du välkommen att kontakta vår kundombudsman Hans Westelius.

Hans WesteliusHans har en mycket lång erfarenhet av mäklarbranschen och kan svara på de flesta frågor som rör bostadsaffärer. Han tar också emot eventuella synpunkter som du har på hur våra mäklare hanterat ditt uppdrag.

Kundombudsmannen är en tjänst som vi erbjuder dig som är i färd att köpa eller sälja en bostad via oss. I första hand bör du dock vända dig till din mäklare eller den lokala bobutiken vid frågor som rör din egen bostadsaffär.

Hans träffas säkrast måndag – fredag 9-12. Övriga tider kan du lämna ett meddelande eller maila så återkommer han så snart som möjligt.
Välkommen!
  

Kundombudsman Hans Westelius
Mail: ko@svenskfast.se
Telefon: 08-505 358 80 (måndag till fredag 9-12)  
 
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!