Vinnare i tävlingen - Sveriges snyggaste barnrum

  

"Ett rum som inbjuder och uppmuntrar till såväl lek som lärande samtidigt som man har bra möjligheter till förvaring. Här har man tänkt på allt. Karamelligt och glatt men ändå trendokänsligt. Ett rum som håller över tid. Grattis familjen Widestadh Lilliehöök." Så lyder juryns motivering till vinnaren av Sveriges snyggaste barnrum.

Mellan den 4 och 26 april 2011 anordnade Svensk Fastighetsförmedling i samarbete med inredningsbloggaren Frida Berglund, Trendenser.se en fototävling på Facebook för att utse Sveriges snyggaste barnrum.

Första pris förutom äran var en iPad 2 och en artikel i vår Läget-bilaga. 10 bidrag vann även ett presentkort på IKEA.

Intresset var stort och tusentals röstade på de över hundra fantastiskt fina barnrum som var med och tävlade. Juryns röst lades till slut på familjen Widestadh Lilliehöök som vann tävlingen. Familjen som bor i Askim tycker att förvaring är viktigt, lika snabbt som det går att dra fram leksaker för dottern Ella 3 år, lika fort ska det gå att städa undan dem.

Vinnaren av Sveriges snyggaste barnrum 2011 - familjen Widestadh Lilliehöök

Vinnarna av presentkort på IKEA

Familjen Skarland Familjen Holmlund
Familjen Parkås Familjen Andersson Sävenskog
Familjen Lindqvist Familjen Paro
Familjen Widestadh Lilliehöök Familjen Koivunen
Familjen Petersen Lohse Familjen Bauer

 

 

 
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!