Sälja bostadsrätt (lägenhet)

  

Ska du sälja din bostadsrätt? Vi har en rad tjänster som våra mäklare skräddarsyr åt dig för att göra din affär så lyckad och trygg som möjligt. Här kommer ett axplock av de tjänster vi erbjuder dig som ska sälja bostadsrätt:

  • Förbered din försäljning innan du hittar drömläget med Läge+
    Läge+ innebär att vi förbereder din försäljning i förväg så att du är redo när du väl hittar en bostad du vill köpa. I lugn och ro kan du gå på egna visningar och när du hittar det du söker är allt som rör din egen försäljning redan färdigställt.
  • Värdering av bostadsrätten
    Du får en uppskattning av vad du får för din bostad om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan för din typ av bostad och marknadsfaktorer som t ex ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. God lokalkännedom är också viktigt för en tillförlitlig värdering.
  • Hjälp med skatteberäkning och deklaration
    När du säljer din bostadsrätt genom oss så kan vi hjälpa till med en beräkning av skatteeffekterna av din försäljning. Vi kan även hjälpa dig att göra en beräkning av kapitalvinst/kapitalförlust och ge dig råd om möjligheterna till uppskov i deklarationen.
 

Vill du veta vad din lägenhet eller bostadsrätt är värd?

Vi kommer gärna hem till dig för att göra en uppskattning av marknadsvärdet på din lägenhet eller bostadsrätt. Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra kunniga mäklare dig.

Jag godkänner integritetspolicyn
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!