Sälja hus, villa eller radhus

  

Ska du sälja ditt hus? Vi har en rad tjänster som våra mäklare skräddarsyr åt dig för att göra din affär så lyckad och trygg som möjligt. Här kommer ett axplock av de tjänster vi erbjuder:

 • Slipp efterräkningar i 10 år med Varudeklarerat
  Med Varudeklarerat behöver du inte oroa dig för att köparen i efterhand ska höra av sig om fuktskador eller andra brister som inte framgår av besiktningen. Köparen får dessutom ett starkt försäkringsskydd – vilket är en fördel vid försäljningen – och du som säljare slipper kostsamma efterräkningar i 10 år efter bostadsaffären.
 • Energideklaration
  Enligt lag ska alla småhus som är permanentbostäder energideklareras innan de säljs. Vi kan hjälpa till med att få en energideklaration utförd.
 • Exponering/Marknadsföring av huset
  Bostadsannonsering på Svenskfast.se, Hemnet.se, mobil portal, iPhone app, dagspress, Facebook och andra aktuella webbplatser. Vi har även ett av marknadens största kundregister. Det gör att vi vet vilka köpare som är intresserade av bostäder i ditt område.
 • Följ din försäljning på webben med 1-2-3 Såld
  Vår unika webbtjänst 1-2-3 Såld ger dig ett fantastiskt stöd när du säljer ditt hus. Här kan du dygnet runt logga in och följa de olika stegen i din försäljning och bland annat förhandsgranska hur din annons kommer att se ut.
 • Hjälp med skatteberäkning och deklaration
  När du säljer ett hus genom oss så kan vi hjälpa till med en beräkning av skatteeffekterna av din försäljning. Om du förser oss med underlag hjälper vi även dig att göra en beräkning av kapitalvinst/kapitalförlust och ger dig råd om möjligheterna till uppskov i deklarationen.
 

Vill du veta vad ditt hus, villa eller radhus är värt?

Vi kommer gärna hem till dig för att göra en uppskattning av marknadsvärdet på ditt hus, villa eller radhus. Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra kunniga mäklare dig.

Jag godkänner integritetspolicyn
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!