Hitta din drömbostad när som helst och var som helst!

  

Mobilen har definitivt tagit tätpositionen som vår dagliga informationskälla. Svensk Fastighetsförmedling möter utvecklingen med att erbjuda ett stort antal mobiltjänster för bostadssökande. 

För dig som har en iPhone, Android eller iPad. Ladda ner applikationen
"Hitta hem"´

Med Svensk Fastighetsförmedling är det enkelt att gå från tanke till handling med hjälpa av din iPhone, Android eller iPad. Med vår applikation kan du hitta din drömbostad bara genom ett knapptryck.

Du kan bland annat:

 • Söka bostäder där du befinner dig just nu.
 • Söka via en Avancerad sök med diverse filter som kommun, ort, storlek, bostadstyp, visning etc.
 • Söka via en virtuell kompass, dvs med tekniken - Augmented reality. Om du håller upp telefonen så ser de vilka bostäder Svensk Fastighetsförmedling har till salu i det väderstreck du håller telefonen.
 • Se bilder, aktuella budgivningar, visningstider etc.

Ladda ner iPhone-appen här Ladda ner Android-appen här Ladda ner iPad-appen här

     Surfa till m.svenskfast.se i din mobil

     Självklart finns vår webbplats även i mobilformat.
     Knappa in m.svenskfast.se och sök bostad. Titta på bilder och läs om bostaden precis som vanligt - bara lite behändigare format! Du hittar givetvis även kontaktuppgifter till mäklaren

     Få bevakning via SMS

     En annan mobil tjänst är ”Bevakning”, där man genom att gå in på Svensk Fastighetsförmedlings webbplats och fylla i ett formulär under ”Min bostad”, kan välja att få ett SMS till mobilen så fort det dyker upp en bostad som matchar de kriterier man har satt upp.   

     Skapa en bevakning (inloggning)

     Tipsa en vän / bostaden i mobilen

     Med tjänsten ” Tipsa en vän” kan man skicka ett tips om en bostad från Svensk Fastighetsförmedlings webbplats till en kompis telefon. Bra även när man till exempel ska iväg ut och vill ta med sig bostadsannonsen i telefonen för att visa andra eller kanske ta med det på väg till visningen.

     svenskfast.se i din mobil

      
       

      Vill du att vi kontaktar dig?

      Ställ en fråga och fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra kunniga mäklare dig.

      Jag godkänner integritetspolicyn
      Fullständig webb | Mobilwebb
       
      Hjälp

      Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!