Unikt försäljningskoncept för exklusiva hus & lägenheter

  

Ska du sälja en bostad som har något extra är det viktigt att du behandlar den därefter. Vi har därför tagit fram ett försäljningskoncept, särskilt anpassat för exklusiva hus och lägenheter. Vi kallar det Premium.

Se våra Premium bostäder

Du som säljer ditt hus eller din lägenhet under namnet Premium får den omsorg som krävs för att försäljningen ska hamna på en nivå både du och din bostad förtjänar.

Det innebär professionell och varsam hantering, liksom ett exklusivt marknadsföringspaket. Att sälja med Premium är ett tydligt bevis för att din bostad är unik. Och därmed en effektiv metod för att få köparna att inse detsamma.

Exklusivt prospekt 

Redan i presentationen av din bostad märker köparna att den är något utöver det vanliga.
Prospektet för en Premiummärkt bostad är mer exklusivt än för en annan typ av bostad, både bild- och textmaterial håller en mycket hög nivå.

Premium - Exklusiva hus & lägenheter

Professionell fotografering 

Våra duktiga yrkesfotografer hittar vinklarna och detaljerna som framhäver det speciella med ditt exklusiva hus eller lägenhet. Om du säljer ett hus ingår även en avancerad höghöjdsfotografering.

Ingående rådgivning från inredningskonsult

Vi låter en inredningskonsult titta på din bostad och ge tips på effektfulla åtgärder för att ytterligare förstärka intrycket för köparna.

Unikt marknadsföringskoncept för unika hus

Våra Premiumbostäder får ett eget utseende i tidningar, på internet och i våra Bobutiker. De fina bilderna får extra stort utrymme och formgivningen förstärker den exklusiva känslan.

Sälj unika hus med Premium

Unikt utseende på svenskfast.se

Självklart har Premium även ett eget utseende på svenskfast.se.

Varudeklarerat ingår

I Premium ingår vår försäkring Varudeklarerat. Den innebär att du som säljer ett exklusivt hus får din bostad noga kontrollerad av en utomstående besiktningsman. Dessutom är du skyddad mot sådant som kunde ha upptäckts men missades, i tio år efter försäljningstillfället. Gäller vid försäljning av villa.
Läs mer om Varudeklarerat

Energideklarerat ingår

Från första januari i år är det säljarens ansvar att se till att huset är energideklarerat. Det hjälper vi dig med. Gäller vid försäljning av villa.
Läs mer om Energideklarerat

 

Vill du veta vad din bostad är värd?

Vi kommer gärna hem till dig för att göra en uppskattning av marknadsvärdet på din bostad. Fyll i dina uppgifter så kontaktar någon av våra kunniga mäklare dig.

Jag godkänner integritetspolicyn
Fullständig webb | Mobilwebb
 
Hjälp

Ska du köpa eller sälja din bostad? Hos Svensk Fastighetsförmedling hittar du  villor, hus, bostadsrätter, lägenheter, tomter och fritidshus som är till salu. Om du vill sälja din bostad så hjälper våra fastighetsmäklare gärna dig. Välkommen till oss!